Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 08:31
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Σεπτεμβρίου 2016
Αθλητικά

Ανοιχτό κάλεσμα από τον ΑΟΙ

Off

Τον Σεπτέμβριο του 2015, παλαίμαχοι παίκτες του Χάντμπολ στα Γιάννενα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε άριστη συνεργασία με τον άνθρωπο που το όνομά του έχει ταυτιστεί με το Γιαννιώτικο χάντμπολ και όχι μόνο (τον προπονητή και αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Καραμπίνα), ανέλαβαν ως Διοικούσα Επιτροπή, τα «ηνία» του Α.Ο. Ιωαννίνων, σε ό,τι αφορά την αντρική και γυναικεία ομάδα.
Έναν χρόνο μετά, η Διοικούσα Επιτροπή, με τους Γιάννη Κίτσογλου, Γιώργο Πατραμάνη και Βασίλη Λαγό, ο Τεχνικός Διευθυντής των ομάδων, Βαγγέλης Παππάς, ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας των ομάδων, Βασίλης Λούπας και ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ιωαννίνων, Γιάννης Καραμπίνας, όχι μόνο συνεχίζουν την προσπάθεια αυτή, αλλά έχοντας βάλει τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων, ετοιμάζονται να κάνουν δυναμικά το επόμενο βήμα, με τη συμμετοχή τόσο της αντρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας, στην Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος.
«Ωστόσο η άριστη συνεργασία των προαναφερόμενων, δεν μπορεί να έχει κανένα αποτέλεσμα, αν σε αυτή, την ιδιαίτερα συντονισμένη και επαγγελματική προσπάθεια, δεν υπάρξει η ενεργή συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών των ομάδων», αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΑΟΙ.
Στο πλαίσιο αυτό, η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΙ και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Καραμπίνας, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε αθλητές και αθλήτριες του Χάντμπολ και κυρίως σε νέους φοιτητές και φοιτήτριες που έρχονται φέτος για πρώτη φορά στα Γιάννενα, προκειμένου να συμμετάσχουν και να συμβάλλουν από την πλευρά τους στο να αποδώσει καρπούς και η φετινή προσπάθεια.
Με «θεμέλια» τους χαντμπολίστες και τις χαντμπολίστριες που πέρυσι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, τους προπονητές της αντρικής ομάδας (Κώστα Χαρίση) και της γυναικείας ομάδας (Βασίλη Σιαράβα), αλλά και με γνώμονα την εμπειρία που αποκόμισε η Διοικούσα Επιτροπή από την πρώτη της χρονιά στην ομάδα, απ’ όλους στον ΑΟΙ, τίθεται ως προτεραιότητα, η διόρθωση των λαθών που έγιναν πέρυσι. 
O AOI, είναι μια ιστορική ομάδα για το handball στα Γιάννενα, αλλά και στην χώρα, καθώς φέτος διανύει το 20ο της έτος, στην 32χρονη ιστορία της Χειροσφαίρισης στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
 «Όλοι εμείς οι παλιοί χαντμπολίστες, από άλλα πόστα και με άλλους ρόλους, οι αθλητές της ομάδας που με αυταπάρνηση πέτυχαν πολλά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια, οι προπονητές του ΑΟΙ που καθημερινά δίνουν και την ψυχή τους για να πάει ψηλά η ομάδα, ξεκινάμε και φέτος αυτή τη νέα προσπάθεια. Όλη η οικογένεια του ΑΟΙ, υπόσχεται στους φιλάθλους των ομάδων, μια νέα εντυπωσιακή χρονιά με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων σε άντρες και γυναίκες. Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν, δεν περισσεύει κανείς! Για τον λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή απευθύνει και φέτος ανοικτό κάλεσμα προς νέους αθλητές και αθλήτριες, αλλά και σε αθλητές και αθλήτριες που για χρόνια συνέβαλαν τα μέγιστα στο τοπικό χάντμπολ, να έρθουν κοντά στην ομάδα και να βοηθήσουν από όποιο πόστο μπορούν και επιθυμούν, είτε οργανωτικά, είτε ενεργά ως αθλητές και αθλήτριες. Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή, θεωρεί ιδιαίτερα αναγκαία για την επίτευξη των στόχων των δυο ομάδων του ΑΟΙ, τη συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις της πόλης, προκειμένου το Γιαννιώτικο χάντμπολ, να «ανέβει ακόμη πιο ψηλά», και να γίνει εφικτός και ο στόχος να ασχοληθούν με το άθλημα, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μικρών ηλικιών. Ειλικρινά αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της εποχής. Ξέρουμε πως τίποτα πλέον δεν είναι εύκολο. Είμαστε όμως άνθρωποι, επαγγελματίες σε διαφορετικά μετερίζια ο καθένας, που γνωρίζουμε πως από τη στιγμή που με τους αθλητές μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί, αποφασίσαμε να «αγωνιστούμε» ως Ομάδα, και θα πετύχουμε και φέτος. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με τους: Γιάννη Κίτσογλου (6936-715752) και Βασίλη Λούπα (6932-740105)», καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΟΙ.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου