Αθλητικά

Νέος διάλογος για τη στήριξη στον αθλητισμό

Off

Συνεχίζονται οι δηλώσεις για το θέμα της στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε έναν διάλογο που ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα. Ο Γιάννης Καραμπίνας με δήλωσή του χτες απαντά στην ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών την Πέμπτη που είχε ακολουθήσει άλλες δηλώσεις του. Όπως σημειώνει απευθυνόμενος προς τον Δήμο, μεταξύ άλλων:  «Αν κάποιοι ενοχλήθηκαν για την κριτική  μου, καλό θα είναι να αξιολογούν και να διαχωρίζουν τα αθλητικά από τα πολιτικά θέματα. Τις απόψεις μου αυτές τις έχω διατυπώσει δημοσίως όπου κατέστη αναγκαίο και συγκεκριμένα στις επιτροπές του Δήμου όπου κλήθηκα να συμμετάσχω για αθλητικά θέματα. Επί της ουσίας το ερώτημα που προκύπτει είναι: Ο Δήμος Ιωαννιτών αποδίδει στα σωματεία αυτά που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Όσο για το ''ατυχές'' παράδειγμα του λεωφορείου αναφέρθηκα σε μίσθωση λεωφορείου (όχι λεωφορείου του Δήμου) όπως το έχετε πράξει και κατά το παρελθόν, και καλώς το έχετε κάνει».

Τεράστιο έργο
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, προχώρησε την Πέμπτη το βράδυ σε δήλωση στην οποία τονίζει ότι «σημαντικό έργο επιτελεί η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων», σημειώνοντας μεταξύ άλλων:
«Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Επιτροπής Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, ανέδειξε το τεράστιο έργο που έχει συντελεστεί μέσα σε ένα έτος και τον σχεδιασμό για το επόμενο διάστημα, όσον αφορά στις αθλητικές υποδομές. Τα νέα αθλητικά έργα (Λιμνοπούλα, Ζωσιμάδες κλπ.) θα αλλάξουν την εικόνα των Ιωαννίνων ως μια από τις πιο υποβαθμισμένες πόλεις της χώρας στον παραπάνω τομέα».
«Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε πλήρη σύμπνοια με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού με κανόνες διαφάνειας και όχι εξυπηρέτησης προσωπικών ή σωματειακών πελατειακών επιλογών, γεγονός που ενοχλεί και δημιουργεί σε πολλούς αμηχανία», προστίθεται ακόμα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου