Αθλητικά

Στο μικροσκόπιο Πετράκη η ΑΕΛ

Off

Καθοριστικής σημασίας θα είναι για τη μετέπειτα πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στους Ζωσιμάδες.
Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων την περασμένη Κυριακή, με τον αγώνα του ΠΑΣ να αναβάλλεται, λόγω του σεισμού του Σαββάτου, δίνει την ευκαιρία στην τοπική ομάδα, να εκμεταλλευθεί το πρόγραμμα και την έδρα της και με πιθανές συνεχόμενες νίκες να φτάσει πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Είναι χαρακτηριστικό, ότι εάν ο ΠΑΣ είχε αγωνιστεί και είχε κερδίσει τον Λεβαδειακό, θα βρισκόταν σήμερα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Ολυμπιακό.
Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν τα «αν», αλλά μόνο οι βαθμοί που κατακτώνται στον αγωνιστικό χώρο, στον ΠΑΣ θέλουν να εκμεταλλευθούν την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα για να παραμείνουν ψηλά.
Η προετοιμασία της ομάδας εκτός από το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει και μπόλικη κατασκοπία, αν και η Λάρισα του Άγγελου Αναστασιάδη τέθηκε αντίπαλος του ΠΑΣ σε φιλικό παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας.
Παράλληλα, στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ, οι άνθρωποι του ΠΑΣ είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας, θεωρώντας πλέον ότι γνωρίζουν καλά την τακτική που χρησιμοποιεί και στο αμυντικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.
Οι Γιαννιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τα γνωστά προβλήματα, των Ακόστα και Βιδάλ με τον δεύτερο να υποφέρει εκτός από τις ενοχλήσεις και από ίωση.
Όπως επισημάνθηκε από την Τρίτη κιόλας το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν και οι δύο στην αναμέτρηση είναι μάλλον απίθανο.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη και χθες πραγματοποίησαν ασκήσεις ένας εναντίον ενός και αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα και το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα το πρωί στις 10.30.

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου