Επικαιρότητα

Μύρισε μέλι η κεντρική πλατεία

Off

Από τη χαρακτηριστική γεύση του μελιού πλημμύρισε από το απόγευμα της Πέμπτης η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.
Για ένα τριήμερο από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα Σάββατο ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων «Ο Αρισταίος» διοργανώνει τη δεύτερη γιορτή Μελιού και παραδοσιακών προϊόντων, που παράγονται από τα μελισσοσμήνη.
Τα εγκαίνια της Γιορτής Μελιού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων των τοπικών φορέων.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου κ. Ποντίκης, τα δεκάδες μέλη του Συλλόγου, οι μελισσοκόμοι που διατηρούν τα μελισσοσμήνη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οικονομικές και σχετικές με τις καιρικές συνθήκες, παράγουν ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, αφού αποδεδειγμένα η περιοχή της Ηπείρου διαθέτει μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας των εγκαινίων από τον πρόεδρο του Συλλόγου, τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Σιαράβα και τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θ. Μπέγκα, με τον κ. Ποντίκη να εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες για την υποστήριξη τόσο προς την Περιφέρεια όσο και το δήμο Ιωαννιτών.

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου