Επικαιρότητα

Καταγγελία για σοβαρό τραυματισμό υπαλλήλου

Off

Σοβαρά τραυματίστηκε μία υπάλληλος επιχείρησης με έδρα τη βιομηχανική περιοχή, όταν κατά τη διάρκεια εργασίας συσκευασίας γλυκών, ακρωτηριάστηκε το ένα της πόδι σε μία ράμπα.
Αυτό καταγγέλλουν τουλάχιστον τα μέλη του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ιωαννίνων που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην εργαζόμενη και επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για φυσικό επακόλουθο μίας κατάστασης που σχετίζεται με την εντατικοποίηση της εργασίας σε συνδυασμό με την έλλειψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας.
Σχετικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε χθες η Αλίκη Γιώτη μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών.
«Οι επιλογές που έχουμε είναι είτε να αγωνιστούμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά και να προστατεύσουμε την ίδια μας τη σωματική ακεραιότητα είτε να περιμένουμε τον επόμενο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Καλούν σε απεργία 
την Κυριακή
Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης στο μεταξύ θα παραμείνουν ανοιχτά αύριο Κυριακή, όπως προβλέπεται στο πλαίσιο του δεκαήμερου προσφορών που έχει ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ωστόσο έχει προκηρύξει απεργία για αύριο με την πρόεδρο κα Τουλκιαρίδου να καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν σε αυτήν, παράλληλα όμως και στον σχεδιασμό για την διοργάνωση της πανελλαδικής απεργίας μέχρι το τέλος του μήνα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου