Ήπειρος

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ Έως 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Off

Έως τις 30 Νοεμβρίου θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων και τυχόν τροποιητικών για το πρόγραμμα ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), στο Δήμο Αρταίων, το οποίο υλοποιείται πιλοτικά στο Δήμο Αρταίων, καθώς και σε άλλους 29 Δήμους από όλη τη χώρα. 
Μεταξύ των υποχρεώσεων των δικαιούχων είναι η δήλωση οποιαδήποτε μεταβολής του εισοδήματος, των περιουσιακών στοιχείων, της σύνθεσης του νοικοκυριού ή του τόπου διαμονής τους, υποβάλλοντας νέα τροποιητική αίτηση, ώστε η επόμενη φορολογική δήλωση να αντανακλά τα στοιχεία που δηλώνονται στην παρούσα φάση.
Οι βασικές πληροφορίες και τα δικαιολογητικά που όλοι οι αιτούντες θα πρέπει να συλλέξουν πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησης είναι: Αριθμός ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, πληροφορίες για το εισόδημα και για τα περιουσιακά στοιχεία, απόδειξη διαμονής, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και IBAN και, για τα φιλοξενούμενα μέλη, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και πληροφορίες για το εισόδημα.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 2681021005 (κα Μωραΐτη), 2681023886 (κα Μάρκου) και στο τηλέφωνο και φαξ 2681021004 (κα Σκαμνέλου) ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr, όπου υπάρχει αναρτημένο ειδικό μπάνερ με τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ