Εκδηλώσεις

KΔΑΠ «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ» Τα Χριστούγεννα στο… κατώφλι μας

Off

Αρκετές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο ΚΔΑΠ «Αερόστατο», ενόψει των Χριστουγέννων.
Συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής δράσεις:
Φωτεινές δημιουργίες – Υλικά από διαφορετικούς χώρους αλλάζουν μορφή και χρήση και γίνονται χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης και συντροφιάς. Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου,  6.30 – 8.00 μ.μ., για παιδιά δημοτικού.
Τα Μαγειράκια… «ζαχαρώνονται» (= λερώνονται στη διάλεκτο των μικρών σεφ) – Και πώς να μη γίνει αυτό, αφού ετοιμάζουν μυρωδάτα και χαρούμενα γλυκά  επηρεασμένα από τη χειμωνιάτικη φύση. Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 6.30-8.30 μ.μ., για παιδιά δημοτικού. Σσςςςςςςςς… Τα παραμύθια χτυπούν την πόρτα – Τα παιδιά ανοίγουν τη μεγάλη πολύχρωμη πόρτα κρατώντας φαναράκια και ..τι να δουν; Τα κόκκινα παραμύθια σφηνωμένα , να σπρώχνουν το ένα –το άλλο για να μπουν στο σπίτι τους. Μη σπρώχνεστε, τους λένε τα παιδιά, γιατί όλα θα μπείτε τις ιστορίες σας να πείτε και γλυκό ρόφημα να πιείτε. Διαδραστικό  Εργαστήρι  Παραμυθιού και αισθήσεων. Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, 6.30-8.00 μ.μ., για παιδιά δημοτικού.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο «καλάθι του Αερόστατου. Προσγειώνεται στην οδό: Κατίνας Παξινού 8. Καμπανάκι κλήσεων: 2651074644, απογευματινές ώρες. Τα εισιτήρια των θέσεων είναι δωρεάν.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου