Αθλητικά

ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗκος Με επιτυχίες έκλεισε η χρονιά

Off

Την 3η θέση στη γενική κατάταξη των Συλλόγων όλων των κατηγοριών κατέλαβε ο ΑΣ Τάε Κβον Ντο Ζήκος, στο Β’ Πανελλήνιο Κύπελλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών από 65 Σωματεία της Βορ. Ελλάδας.
Αναλυτικά, οι αθλητές του Συλλόγου κατέκτησαν πέντε χρυσά μετάλλια με τους Δημοσθένη Σίνδρο, Βασίλη Κατσιώρα, Βασίλη Τασιούλα, Σταματία Τζίμα και Μαρία Ντασταμάνη, ένα αργυρό με τον Άγγελο Παγούνη και πέντε χάλκινα με τους Κων. Κατσουλίδη, Κων Λυγκούρη, Γεώργιο Δήμο, Ειρήνη – Χριστίνα Τζίμα και Δημήτρη Γκογκάκη.
«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου που σε άλλη μια διοργάνωση κατάφεραν να διακριθούν και να κατακτήσουν αρκετά μετάλλια. Ο σύλλογος μας αναδείχθηκε 3ος σύλλογος στο Πανελλήνιο Κύπελλο για το 2016 και ήρθε να σφραγίσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο σωματείο μας και έτσι κλείνει την αγωνιστική του δραστηριότητα με 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων και 3η θέση στο Β’ Πανελλήνιο Κύπελλο», αναφέρει σε δήλωσή του ο προπονητής Β. Ζήκος.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου