Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 07:45
Τελευταία Ενημέρωση: 16 Δεκεμβρίου 2016
Επικαιρότητα

Ενισχύεται στην ελληνική αγορά η «Δωδώνη»

Off

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, λανσάρει στην ελληνική αγορά το Χαλλούμι «Δωδώνη». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Χαλλούμι «Δωδώνη»
είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας και ανήκει στη σειρά των κυπριακών τυριών «Δωδώνη», τα οποία παράγονται αποκλειστικά στην Κύπρο, με βάση την παραδοσιακή κυπριακή συνταγή και μέθοδο στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λεμεσό.
Το νέο τυρί «Δωδώνη» έρχεται να προστεθεί στην ήδη διευρυμένη οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας, στην οποία προσφάτως εντάχθηκε και το νέο ημίσκληρο πλήρες και light τυρί «ΤουΤοστ» «Δωδώνη» από 100% ελληνικό πρόβειο και αγελαδινό γάλα.
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνης», Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε: «Στη ‘Δωδώνη’, στόχος μας είναι να διευρύνουμε διαρκώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο και να το εμπλουτίζουμε με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και πλούσιας γεύσης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των σύγχρονων Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών».
«Πιστή στο όραμά της για παροχή των καλύτερων γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, το 2017, η ‘Δωδώνη’ θα συνεχίσει να εμπλουτίζει ακόμα πιο δυναμικά τις κατηγορίες των προϊόντων της, προσφέροντας περισσότερες επιλογές αγνών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την υψηλή θρεπτική αξία και την αγνή τους γεύση, τη Γεύση του Καλού», συμπληρώνεται.

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου