Επικαιρότητα

Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Καρδαμίτσια

Off

Μπορεί το Β’ Κλειστό να μετονομαστεί τα επόμενα χρόνια σε… όνειρο απατηλό για την πόλη των Ιωαννίνων, ωστόσο άλλες ενέργειες των τοπικών φορέων βοηθούν στο να δημιουργηθούν κάποιες νέες υποδομές, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, όπως και στην ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού.
Μετά την αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων που ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και θα τεθεί στη διάθεση των αθλημάτων σάλας, την αποφόρτιση που ήδη προσφέρει το γυμναστήριο στη Μεταμόρφωση και μετά την πρόσφατη απόφαση του Δήμου να προχωρήσει σε ένα μεγάλο έργο αναβάθμισης των σχολικών γυμναστηρίων, η πόλη ενδέχεται να αποκτήσει ένα νέο κλειστό γυμναστήριο!
Την σχετική είδηση έδωσε χθες ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στο Δημαρχείο με αφορμή την προχθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για την ανάπλαση των αθλητικών κέντρων σε Καλούτσιανή και Κιάφα.
Όπως τόνισε με την αρχή του 2017 θα ολοκληρωθεί η μελέτη για την ανάπλαση του χώρου που έχει επιλεγεί στα Καρδαμίτσια, για τη δημιουργία ενός αθλητικού πυρήνα.
Η μελέτη σύμφωνα με τον κ. Μπέγκα περιλαμβάνει και την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου, προφανώς μεταλλικής κατασκευής, το οποίο όμως θα διαθέτει και κερκίδες.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα με τον Δήμαρχο να τονίζει πως η συγκεκριμένη περιοχή εξυπηρετεί σημαντικά την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, γιατί διαθέτει εύκολη πρόσβαση.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου