Επικαιρότητα

«Πνίγηκε» στο νερό το Δημαρχείο Ιωαννίνων

Off

Άντεξε σεισμούς και πυρκαγιές, δεν κατάφερε όμως να ανταπεξέλθει στον ισχυρό παγετό των τελευταίων ημερών.
Ο λόγος, για το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης που από το πρωί της Δευτέρας είναι κλειστό, με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους να το έχουν εκκενώσει, διαπιστώνοντας νωρίς το πρωί, ότι το ισόγειο, η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, η αίθουσα υποδοχής και τα γραφεία στον πρώτο όροφο έχουν πλημμυρίσει. 
Όπως διαπιστώθηκε, η ζημιά έγινε από σωλήνα ύδρευσης, που διέρχεται από το ταβάνι (!) του πρώτου ορόφου.
Αποτέλεσμα ήταν τα νερά να «τρέχουν» από το ταβάνι και από τους αγωγούς ρεύματος, προκαλώντας βραχυκύκλωμα και καταστρέφοντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα μηχανήματα.
Η κατάσταση είναι η ίδια και χειρότερη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους υπαλλήλους να έχουν τοποθετήσει κουβάδες σε διάφορα σημεία προκειμένου να συγκεντρώσουν και να απομακρύνουν τα νερά που «τρέχουν» από τα καλώδια ρεύματος των φωτιστικών σωμάτων.
Ως εκ τούτου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο εάν η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έχει προγραμματιστεί για τις 19.30 θα πραγματοποιηθεί ή εάν το προεδρείο του Σώματος αποφασίσει να διεξαχθεί σε κάποια αίθουσα των άλλων δημαρχιακών καταστημάτων, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου