Επικαιρότητα

Κανονικά λειτούργησαν τα σχολεία στο Δήμο Ζίτσας

Off

Κανονικά λειτούργησαν όλα τα σχολεία στο Δήμο Ζίτσας τη Δευτέρα, έστω κι αν σε μεμονωμένες περιπτώσεις υπήρξε χαρακτηριστική καθυστέρηση, έως και αδιαφορία για την λειτουργία της θέρμανσης από τις προηγούμενες ημέρες…
Η μοναδική σχολική μονάδα που έμεινε κλειστή ήταν το 12θέσιο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας, όχι λόγω του παγετού, αλλά εξαιτίας μίας εκτεταμένης ζημιάς που εντοπίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο μαρμάρινο δάπεδο του 1ου και 2ου ορόφου. Προφανώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας του Δήμου Ζίτσας Περικλής Γρίβας οι χαμηλές θερμοκρασίες επηρέασαν, κυρίως όμως επρόκειτο για θέμα κακοτεχνίας αφού χρειάστηκε να ξηλωθεί το δάπεδο σε 140 τ.μ. και να τοποθετηθεί καινούργιο.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν, αλλά το σχολείο δεν άνοιξε χθες αφού έγιναν οι εργασίες καθαριότητας και θα λειτουργήσει κανονικά από σήμερα.
Ο κ. Γρίβας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, που θα εξετάσει η δημοτική αρχή Ζίτσας, να κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου, διεκδικώντας αποζημίωση, για ένα σχολικό συγκρότημα που παραδόθηκε μόλις πριν από έξι χρόνια.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ