Επικαιρότητα

Δεν υπογράφουν τη νέα σύμβαση οι Οπτικοί

Off

Την πρόθεσή τους να μην υπογράψουν την νέα σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, εξέφρασαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Οπτικοί των Ιωαννίνων συντασσόμενοι με τον κλάδο πανελλαδικά όπως σημείωσαν οι εκπροσώποί τους κ.κ. Μάνθος Μάνθος και Γιάννης Κουτσαβέλης.
Όπως τονίζουν για αλλαγές που αποφασίστηκαν από τη μεριά του ΕΟΠΥΥ:
«Εν μέσω εορταστικής περιόδου ο ΕΟΠYΥ αποφάσισε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους εκπροσώπους του κλάδου των Οπτικών, αλλά και άλλων επαγγελμάτων υγείας να αλλάξει τον τρόπο πληρωμής για τις παροχές που παρέχει στους ασφαλισμένους του. Παρουσίασε μια προχειρογραμμένη, γεμάτη κυρώσεις και υποχρεώσεις για τους οπτικούς σύμβαση η οποία δεν παρέχει καμία κάλυψη για τους Οπτικούς απέναντι στην γνωστή και αποδεδειγμένη αφερεγγυότητα του ΕΟΠYΥ».
«Οι οπτικοί των Ιωαννίνων μετά από συγκέντρωση/συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα να μην υπογράψουμε και ζητάμε την άμεση απόσυρση της εκβιαστικής, χωρίς πρότερης διαβούλευσης και καταδικαστικής για το μέλλον του κλάδου μας σύμβασης. Προσκαλούμε τον ΕΟΠYΥ σε ουσιαστικό διάλογο με σκοπό την αναβάθμιση των ήδη υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων από τα οπτικά καταστήματα προς τους ασφαλισμένους, με γνώμονα ρεαλιστικές, οικονομικές και κοινωνικές βάσεις και παρακολουθούμε τις εξελίξεις», καταλήγουν..

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου