Επικαιρότητα

Στα πόστα τους όλοι στο ΠΓΝΙ

Off

Στις θέσεις τους βρισκόταν σχεδόν στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων κόντρα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή. 
Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΠΓΝΙ Φ. Βάββα, βρέθηκαν στις θέσεις τους προκειμένου να συμβάλλουν και να βοηθήσουν όσους το χρειάστηκαν. Η πρόσβαση στο Νοσοκομείο ήταν ανοιχτή και ο διοικητής ευχαρίστησε τις συναρμόδιες υπηρεσίες για τα μηχανήματα που διέθεσαν προκειμένου η πρόσβαση να είναι εφικτή.
 Ο κ. Βάββας ευχαρίστησε δημόσια όλους τους εργαζόμενους ενώ μια καλή κουβέντα κράτησε και για τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ που κινητοποιήθηκε για να μεταφέρει από και προς το Νοσοκομείο τους εργαζόμενους. Η διοίκηση του ΠΓΝΙ μίσθωσε δύο λεωφορεία προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και να λύσει το θέμα της μετακίνησης που είχε ανακύψει, καθώς τις πρώτες ώρες ήταν αδύνατον να κινηθεί όχημα μέσα στη πόλη αλλά και εκτός αυτής. 
Ευχαρίστησε και το ΕΚΑΒ που όπως είπε έσπευσε να βοηθήσει με πολλούς τρόπους με γνώμονα πάντα την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. 

Έπεσαν αρκετοί…
Ενδιαφέρον έχει και ο αριθμός των ανθρώπων που έφτασαν στο ΠΓΝΙ την ημέρα της χιονόπτωσης. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών είχαν πέσει στον πάγο και χρειάστηκε να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κάποιοι μπήκαν και στην Ορθοπεδική Κλινική. 
«Υπήρχαν συμπολίτες μας που έπεσαν και χρειάστηκε να τους δουν γιατροί, ενώ είχαμε και επιβεβαιωμένα κρούσματα της γρίπης. Δεχτήκαμε 35 συνολικά περιστατικά ενώ είχαμε και 32 τακτικά», είπε, καλώντας τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου