Επικαιρότητα

Μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ

Off

Αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών, δικαιολογημένων από την πλευρά των πολιτών, χωρίς δυνατότητα να ικανοποιηθούν όμως, έγινε το Αστικό ΚΤΕΛ κυρίως την Τετάρτη και λιγότερο χθες, για τη μη εκτέλεση δρομολογίων.
Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τη χθεσινή ημέρα με το Αστικό ΚΤΕΛ να εξυπηρετεί δρομολόγια προς Ελεούσα, και Πέραμα, αν και με μεγάλη δυσκολία, την Ανατολή, αλλά όχι τον Κατσικά.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανο Μουστακλή βαρύτητα δόθηκε την Τετάρτη στα δρομολόγια προς ΠΠΓΝΙ και Χατζηκώστα τα οποία εκτελέστηκαν, με τα λεωφορεία να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
Χθες, αυξήθηκαν τα δρομολόγια κυρίως στον ιστό της πόλης, ενώ από σήμερα κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια από και προς το Πανεπιστήμιο που αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι.
«Η αλήθεια είναι ότι το χιόνι μας έπιασε απροετοίμαστους, καθώς δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ένταση. Υπήρχε ετοιμότητα, υπήρχαν τα λεωφορεία με αντιολισθητικές αλυσίδες, όμως η μετακίνηση ήταν δύσκολη και επικίνδυνη σχεδόν στο σύνολο του οδικού δικτύου. Ακόμη και σήμερα τα περισσότερα λεωφορεία έχουν αλυσίδες, αν και για μία διαδρομή πολλών χιλιομέτρων, οι αλυσίδες μπορεί να χρειάζονται μόνο για μία απόσταση 20 – 30 μέτρων», τόνισε ο κ. Μουστακλής.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου