Επικαιρότητα

Μία «γεύση» Ιόνιας Οδού σε γιαννιώτικο έδαφος

Off

Μία γεύση Ιόνιας Οδού σε γιαννιώτικο έδαφος θα έχουμε αύριο, αφού θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Καμπή Φιλιππιάδας – Πέρδικα Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συμβολική κίνηση αφού επιτρέπει στους κατοίκους των Ιωαννίνων και της Ηπείρου να γνωρίσουν από κοντά τι σημαίνει άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης με έναν σύγχρονο οδικό άξονα, λίγες εβδομάδες πριν αυτός δοθεί στην κυκλοφορία, στο σύνολό του. 

Παράλληλα είναι και μία ουσιαστική εξέλιξη αφού το νέο τμήμα αναμένεται να αξιοποιηθεί άμεσα από όσους ταξιδεύουν καθημερινά από και προς Άρτα ή Αγρίνιο, από όσους χρησιμοποιούν την εθνική οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, αλλά και τους επισκέπτες που αναμένονται πολλοί ήδη από το τριήμερο της Αποκριάς.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης βρίσκεται στην πόλη προκειμένου να εκπροσωπήσει σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  στον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων και όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο επιβεβαιώνοντας και τις σχετικές πληροφορίες που είχαμε αναφέρει το Σάββατο, παράλληλα, αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι θα παραδώσει στην κυκλοφορία το αυτοτελές οδικό τμήμα  Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) – Πέρδικα του αυτοκινητοδρόμου Ιόνια Οδός.  

Παράλληλα, θα επιθεωρήσει την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών ενόψει της τελικής παράδοσης του έργου τον επόμενο μήνα. 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου