Πολιτισμός

«Μνήμες», μια ομαδική έκθεση στο Αρχοντικό Μίσιου

Off

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου & Δυτικής Μακεδονίας φιλοξενεί την ομαδική έκθεση με τίτλο «Μνήμες» στον ισόγειο χώρο του Αρχοντικού Μίσιου, επί της οδού  Ασωπίου 9.

Τέσσερις καλλιτέχνες, με κεντρικό άξονα τις μνήμες ανθρώπων του παρελθόντος, παρουσιάζουν ο καθένας από τη δική του πλευρά τα γενναία πρόσωπα αυτών και την προσπάθειά τους για επιβίωση… 

«Θα ακούσουμε τις φωνές προσώπων μέσα από τις εικόνες του Βαγγέλη Γιωτόπουλου, θα θαυμάσουμε τις μορφές τους μέσα από τα αγάλματα του Θεόδωρου Παπαγιάννη, θα νιώσουμε την ύπαρξή τους μέσα από την αερική εμφάνιση των αγαλμάτων της Έφης Σταύρου και θα ακούσουμε τα βιώματά τους μέσα από το βιβλίο  της Γεωργίας Σκοπούλη, "αυτές που γίναν ένα με τη γη". Ας εμπνευστούμε όλοι μαζί από τις μνήμες του παρελθόντος….», σημειώνεται στην πρόσκληση.

Η παρουσίαση του βιβλίου της Γεωργίας Σκοπούλη θα γίνει από τον Θεοχάρη Αθανασιάδη, Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπεύθυνη για τη διοργάνωση και επιμέλεια της έκθεσης είναι η Βασιλική Νικολάου.

Η διάρκεια είναι από τις 3 Απριλίου έως και τις 23 Απριλίου.

Ώρες λειτουργίας: 09.00-14.00 καθημερινά εκτός αργιών, Σαββάτου και Κυριακής.

18.00-21.00 την Τετάρτη 5 Απριλίου και την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Είσοδος ελεύθερη. Στην έκθεση υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης από άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ).

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ