Επικαιρότητα

Καθαρίζει τις προτομές στο Άλσος

Off

Σε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων καθαρισμού των προτομών κι άλλων μνημείων που έχουν υποστεί ζημιές από βανδαλισμούς προχωρά το τμήμα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του δήμου Ιωαννιτών.

Από την ερχόμενη Δευτέρα οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν στην περιοχή του Άλσους, θα ακολουθήσει η παραλίμνιος και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι δράσεις θα επεκταθούν σε όλη την πόλη.

«Η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει επανειλημμένα πως στέκεται απέναντι σε όσους προκαλούν φθορές σε κτίρια, γλυπτά, μνημεία, ενώ έχει προκαλέσει αρκετές συσκέψεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το θλιβερό φαινόμενο.

Οι πρωτοβουλίες και η πολιτική βούληση του δήμου όμως δεν αρκούν καθώς χρειάζεται συνολική προσπάθεια αλλά και πραγματική θέληση απ’ όλες τις πλευρές ώστε να υπάρξει λύση.

Ο δήμος από τη μεριά του θα συνεχίσει με όσες δυνατότητες έχει να συντηρεί, να καθαρίζει και να διατηρεί τα γλυπτά και τα μνημεία.

Ζητά όμως τη βοήθεια όλων, φορέων, συλλόγων και πολιτών, στη δημιουργία ενός κλίματος σεβασμού απέναντί τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου