Επικαιρότητα

Πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών από την «Αποστολή»

Off

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς  Αρχιεπισκοπής Αθηνών  «Αποστολή» σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού  International Orthodox Christian Charities –IOCC  διενεργεί  πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης  έχουν αποκλειστικά και μόνο συνεταιρισμοί και  κοινωνικές συνεταιριστικές  επιχειρήσεις, που έχουν κλείσει δύο διαχειριστικές χρήσεις , με ετήσιο κύκλο εργασιών  μέχρι  1.500.000 ευρώ και εδρεύουν στους νομούς Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Άρτας, Ευρυτανίας, και Αιτωλοακαρνανίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η στήριξη βελτιωτικών δράσεων έως εννέα συνεταιρισμών και ΚΟΙΝΣΕΠ που αφορούν διαδικασίες παραγωγής, τυποποίησης και προώθησης προϊόντων τους ,με δωρεά εξοπλισμού.  Οι εγκεκριμένες δαπάνες αφορούν χρηματοδότηση εξοπλισμού έως 100%  με ανώτερο όριο χρηματοδότησης ανά ωφελούμενο έως του ποσού των 10.000 ευρώ, (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Οι ωφελούμενοι που θα ενισχυθούν  από το πρόγραμμα  θα δωρίσουν αμέσως μετά την παραλαβή του εξοπλισμού  προϊόντα τους με λιανική αξία ίση με το 10% της αξίας του εξοπλισμού που θα λάβουν από την «Αποστολή» , σε τοπικά  ιδρύματα  κοινωνικής πρόνοιας.

 H  υποβολή αιτήσεων θα γίνεται  έως την Παρασκευή  8 Σεπτεμβρίου. Για οποιαδήποτε  περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην ιστοσελίδα  www.mkoapostoli.gr.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ