Αθλητικά

Ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Off

Ραντεβού την Κυριακή πλέον για τον ΠΑΣ Γιάννινα που μετά τις γιορτές έχει μπει ήδη από χτες σε φουλ αγωνιστική προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες (17.15).

Σε εξέλιξη βρίσκονται και τα μεταγραφικά θέματα ενώ ενδιαφέρον έχει η περίπτωση μεταγραφής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου για τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει γερμανικό ενδιαφέρον.

 

Οι καλύτεροι

Ο Μάρκο Λιβάια της ΑΕΚ και οι Αμπιόλα Ντάουντα και Θοδωρής Βασιλακάκης του Ατρόμητου συγκέντρωσαν τα περισσότερα βραβεία MVP και Best Goal κατά τη διάρκεια του Α’ γύρου του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών του πρωταθλήματος.

 Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναδείχθηκε τέσσερις διαδοχικές φορές ως MVP της αγωνιστικής (10η- 13η αγ.) ενώ στη λίστα υπάρχουν και δύο συμπαίκτες του, οι Πέτρος Μάνταλος και Λάζαρος Χριστόδουλόπουλος. Τρεις φορές πήγε το βραβείο σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (Φορτούνης, Σισέ, Μάριν), από δύο σε ΠΑΟΚ (Μαουρίτσιο, Πέλκας) και Παναθηναϊκό (Άλτμαν-Χίλιεμαρκ) και από μία σε Πανιώνιο (Λάμπρου) και Λαμία (Παπαδόπουλος).

Το βραβείο Best Goal είχε και γιαννιώτικο χρώμα. Το κατέκτησαν από δύο φορές οι Αμπιόλα Ντάουντα (2η και 8η αγ.) και Θοδωρής Βασιλακάκης (13η και 15η αγ.) με τον Ατρόμητο Αθηνών να συγκεντρώνει συνολικά τέσσερα βραβεία. Τρία βραβεία συγκέντρωσε ο ΠΑΟΚ (Πρίγιοβιτς, Μαουρίτσιο, Πέλκας), από δύο βραβεία κατέκτησαν οι Ολυμπιακός (Φορτούνης, Μποτία), ΑΕΚ (Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος) και Παναιτωλικός (Μοράρ, Μάζουρεκ) και από ένα οι Λεβαδειακός (Γιακουμάκης) και ΠΑΣ Γιάννινα (Χαλκιαδάκης).

 

Η απώλεια του Γκέραρντ

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την απώλεια ενός σπουδαίου προπονητή. Σε ηλικία 77 ετών πέθανε ο Ευγένιος Γκέραρντ, προπονητής του ΟΦΗ και άλλων ομάδων. Με την ομάδα της Κρήτης έγραψε ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη για 15 χρόνια ενώ αγαπήθηκε από τους φιλάθλους όπως και ο ίδιος αγάπησε την Ελλάδα. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ