Επικαιρότητα

Σταθερά βήματα προς το ΤΕΠ της Ηγουμενίτσας

Off

Σταθερά βήματα έτσι ώστε τους επόμενους μήνες να τεθεί σε λειτουργία το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Ηγουμενίτσα, δομή υγείας που ανήκει στο Νοσοκομείο Φιλιατών, γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση προμήθειας και εγκατάστασης του 50% του εξοπλισμού με τις παραλαβές των μηχανημάτων να συνεχίζονται από σήμερα με τα ακτινολογικά εργαστήρια. Ήδη, όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών Σπ. Δερδεμέζης έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ιατρικών μηχανημάτων, όπως καρδιολογικών, μόνιτορ, θερμοκοιτίδας, απινιδωτών και εντός του επόμενου δεκαημέρου θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση για τη λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος και του μικροβιολογικού εργαστηρίου.

«Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα, με την παράλληλη και σταδιακή μεταφορά των ειδικοτήτων του ιατρικού και άλλου προσωπικού, να λειτουργήσουμε σύντομα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, που θα κάνει τη διαχείρισή τους με τη δέουσα σοβαρότητα. Μιλάμε για ειδικότητες γενικής ιατρικής, χειρουργών, ακτινολόγων, παιδιάτρων που μπορούν σε εύλογο χρονικό διάστημα να λειτουργούν και να αξιολογούν τα περιστατικά στο ΤΕΠ», σημείωσε ο κ. Δερδεμέζης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου