Αθλητικά

Και προκρίθηκε και ξέσπασε!

Off

Οι εντός έδρας απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, ειδικά με τις τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες έχουν στοιχειώσει τον ΠΑΣ, που την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον εαυτό του, ξέσπασε πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και κυρίως, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ίσως κανείς, εκτός των παικτών του ΠΑΣ δεν περίμενε μία τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση και τόσο εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τον αποδεκατισμένο ΠΑΣ του Πετράκη να κάνει «φύλλο και φτερό» τον Λεβαδειακό, επικρατώντας με 4-0.

Η ήττα με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήλθε, πείσμωσε του παίκτες του ΠΑΣ που πραγματοποίησαν την καλύτερη εδώ και καιρό εμφάνισή τους και δε συνάντησαν καμία αντίσταση από τον Λεβαδειακό.

Το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης ήταν με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί προϋποθέσεις, χωρίς κλασικές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερο την προσοχή τους στην άμυνα.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε στο 31’ ο Τζημόπουλος με εντυπωσιακή προβολή μετά από κόρνερ του Βιδάλ, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 36’ ο Κόντε σημάδεψε το δοκάρι του Σωτηρίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να βρει δίχτυα δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου.

Στο 40’ ο Ισπανός έβγαλε τετ α τετ τον Μπετρά με τον Σωτηρίου, που απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Γάλλου επιθετικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους και έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Γιακουμάκη στο 53’.

Σταδιακά, οι Γιαννιώτες «πάγωσαν» το ρυθμό  και βρήκαν ανοιχτούς χώρους από το 70’ και μετά στην άμυνα του Λεβαδειακού.

Στο 79’ ο Κόντε μετά από πάσα του Μπουκουβάλα έκανε το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Γαρουφαλιάς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 μετά από πάσα του Μανθάτη.

Από τον ΠΑΣ δεν υπάρχουν υστερήσαντες, αλλά μόνο διακριθέντες.

Στα αξιοσημείωτα η καλή εμφάνιση του νεαρού Μπετρά, που άφησε υποσχέσεις και χειροκροτήθηκε θερμά, αλλά και η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.

 

Στην αποστολή της Άρσεναλ 

ο Μαυροπάνος!

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες», ο Αρσέν Βεγκέρ ανακοίνωσε την αποστολή της Άρσεναλ για την αναμέτρηση με την Τσέλσι, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν τον Ντίνο Μαυροπάνο. Φαίνεται πως ο νεαρός πρώην παίκτης του ΠΑΣ διεκδικεί με πολλές αξιώσεις τις πιθανότητες παραμονής του στους Λονδρέζους.

 

Υπέγραψε στη Χάμιλτον

 ο Κοζορώνης

Ο Βαλάντης Κοζορώνης, που αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες από τον ΠΑΣ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην μακρινή Σκωτία.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΣ υπέγραψε χθες συμβόλαιο με την Χάμιλτον, ομάδα που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία και θα βρει συμπαίκτες τους Σκόνδρα και Σαρρή.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ