Επικαιρότητα

Ενισχύεται με προσωπικό το Κέντρο Πρόνοιας

Off

Η ενίσχυση του προσωπικού, σε πρώτη φάση με επικουρικό προσωπικό νοσηλευτών έχει βελτιώσει ήδη τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο παράρτημα ΑμεΑ Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Η δέσμευση της διοίκησης πριν από έναν ακριβώς χρόνο ότι πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έγκρισης του νέου Οργανισμού, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια πρόσληψης επικουρικού προσωπικού, υλοποιήθηκε και ήδη οι νοσηλευτές εργάζονται στη δομή, που φιλοξενεί 55 συνανθρώπους μας, με τεράστιες ανάγκες περίθαλψης.

Τους αμέσως επόμενους στόχους προσδιόρισε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας η πρόεδρος του Κέντρου Κατερίνα Μιτοπούλου.

Εκτός από τον νέο Οργανισμό, η έγκριση του οποίου είναι ικανή από μόνη της να βάλει σε μία νέα τροχιά τη δομή, η διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό έχουν ήδη εγκριθεί οι διαδικασίες για τη συμμετοχή του Κέντρου στο πρόγραμμα «55 άνω» του ΟΑΕΔ και ήδη έχει ξεκινήσει η ροή εν δυνάμει εργαζομένων από τον ΟΑΕΔ προς το Κέντρο, προκειμένου να καλύψουν θέσεις βοηθητικού και υγειονομικού προσωπικού και τραπεζοκόμους.

Η κα Μιτοπούλου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το σύνολο των εργαζομένων που καταθέτουν ψυχή καθημερινά όπως είπε, σε δύσκολες συνθήκες και αντιμετωπίζοντας εξαιρετικά βαριά περιστατικά.

Τις ευχές του έδωσε και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η επίσκεψη σε τέτοιες δομές «δίνει κουράγιο σε όλους».

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου