Επικαιρότητα

Θλίψη για τον θάνατο 21χρονου φοιτητή

Off

Απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στο Κ. Νεοχωρόπουλο βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ένας 21χρονος φοιτητής του Τμήματος Φιλολογίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την Κατερίνη, αργά το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο νεαρός δεν απαντούσε στα τηλέφωνα των οικείων του τις τελευταίες ημέρες, οι οποίοι ανησύχησαν και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να τον αναζητήσει εντός της οικίας. 

Με τη βοήθεια κλειδαρά, που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, ο ιδιοκτήτης μπήκε στο χώρο και αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα, με τον νεαρό να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, κρεμασμένος από τον απορροφητήρα. 

Επί τόπου βρέθηκαν μετά από λίγο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, που συνέλεξαν υλικό και στοιχεία του περιβάλλοντος χώρου που μπορούν να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο νεαρός πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν άφησε κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη αυτή πράξη. Οι έρευνες των αρχών κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να διαπιστωθεί μέσα από την ανάκριση εάν προκύπτουν κάποια στοιχεία που να οδηγούν στα αίτια ή στην αφορμή που προκάλεσε το τραγικό τέλος του νεαρού φοιτητή.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες διατηρούσε λογαριασμούς ο 21χρονος προκειμένου να διερευνηθεί εάν τυχόν υπήρξαν κάποιες αναρτήσεις που μπορούν να δείξουν προς μία κατεύθυνση των ερευνών.

Έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή, που θα καταλήξει στην αιτία του θανάτου και θα προσδιορίσει το χρονικό διάστημα στο οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού φοιτητή, εκτός από την οικογένειά του συγκλόνισε και σκόρπισε θλίψη και στην γειτονιά που έμενε στο Κάτω Νεοχωρόπουλο και φυσικά στην κοινότητα του Πανεπιστημίου, χωρίς κανείς από τους συμφοιτητές και τους καθηγητές στο Τμήμα Φιλολογίας να μπορεί να πιστέψει ό,τι συνέβη.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ