Επικαιρότητα

Σημαντική διάκριση της «Δωδώνης»

Off

Η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη απέσπασε μια σημαντική διάκριση στα φετινά βραβεία «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος 2018», στην κατηγορία «Περιφερειακή Αριστεία Ήπειρος», για την πολύτιμη συμβολή και δραστηριότητά της στην τοπική κοινωνία της Ηπείρου και των Ιωαννίνων.

Με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνάει τα 420 άτομα, παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και ετήσια επεξεργασία 70.000 τόνων γάλακτος, η «Δωδώνη» συνεχίζει εδώ και 55 χρόνια την παράδοση στην παραγωγή αυθεντικών, 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την αυθεντική γεύση. 

Τα βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος διοργανώθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο The Met στη Θεσσαλονίκη, με την παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η αναγνώριση και η έμπρακτη στήριξη του σημαντικού έργου που επιτελεί ο επιχειρηματικός κόσμος της Βορείου Ελλάδος, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια, καθώς και η ευρεία προβολή των εταιριών που συνεχίζουν να στηρίζουν την ελληνική οικονομία και οικογένεια, παράγοντας για την ελληνική και τη διεθνή αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκριση της «Δωδώνης» στα βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος από τον ΣΒΒΕ και είναι τιμή μας να έχουμε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων αξιόλογων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ηπείρου. 

Με γνώμονα τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας και οικονομίας, συμβάλλουμε καθημερινά στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας, διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα με παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς – κτηνοτρόφους σε 600 χωριά. Παράλληλα, συνεισφέρουμε ουσιαστικά και σε κοινωνικό επίπεδο, πραγματοποιώντας πληθώρα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο την υποστήριξη τοπικών φορέων και οργανώσεων. Προτεραιότητα μας για το παρόν και το μέλλον, είναι να δημιουργούμε καθημερινά αγνά ηπειρωτικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική τους γεύση, καθιστώντας το όνομα Δωδώνη συνώνυμο της Ηπείρου και της ελληνικής γεύσης».

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου