Επικαιρότητα

Σε τροχιά σημαντικών έργων ο Δήμος Μετσόβου

Off

 

Σημαντικά έργα για το περιβάλλον και τον πολιτισμό προγραμματίζει ο Δήμος Μετσόβου μετά και την απόφαση ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πράξεων συνολικού προϋπολογισμού που υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ, μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Interreg Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020». 

Ανάμεσα στις άλλες δράσεις των πράξεων διακρίνονται αυτές που αφορούν τη διευθέτηση των υπόγειων ρεμάτων που διατρέχουν την ΔΚ Μετσόβου και τη προμήθεια εξοπλισμού επιτήρησης και παρακολούθησης, τον εκσυγχρονισμό και ανακαίνιση των κτηρίων του παλαιού σινεμά και του Μουσείου Τσανάκα και την υπογειοποίηση κάδων αστικών απορριμμάτων και προμήθειας σχετικού εξοπλισμού «έξυπνης» διαχείρισης. 

Ο Δήμαρχος Μετσόβου, Κώστας Τζαφέας σε δηλώσεις του ανέφερε σχετικά: «Με τις συγκεκριμένες πράξεις υλοποιούνται για πρώτη φορά έργα και παρεμβάσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού που αποτελούν για τη σημερινή Δημοτική Αρχή εμπροσθοβαρείς αναπτυξιακοί πυλώνες. Αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε πάντα προς όφελος του πολίτη και των τοπικών κοινωνιών με γνώμονα την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία που μας παρέχεται. Τέλος, στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους του υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος και ιδιαίτερα την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κα. Ευγενία Φωτονιάτα για την αμέριστη συμπαράστασή της στις προσπάθειές μας, καθώς και τα στελέχη του Δήμου Μετσόβου για την συστηματική και οργανωμένη δουλειά τους».

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου