Επικαιρότητα

Ραντεβού του χρόνου για το Vidra’s Trail

Off

Το απόγευμα της Κυριακής έκλεισε η αυλαία του 1ου Vidra’s Trail, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Σκούπα Άρτας. Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σκούπας “Η Αγία Μαρίνα” μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, τον Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου και τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας διοργάνωσε με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό γεγονός στο Μονοπάτι της Βίδρας  με σκοπό την ανάδειξη του μονοπατιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Οι 157 συμμετοχές δρομέων, οι άριστες εντυπώσεις των αθλητών και των συνοδών και η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών αποδεικνύουν ότι το Vidra’s Trail καταλαμβάνει πλέον τη δική του θέση στον χάρτη των ορεινών αγώνων δρόμου από την πρώτη κιόλας χρονιά διεξαγωγής. Τα αρχικά αποτελέσματα των αγώνων έχουν ήδη ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα. Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσιαμπούλας  με χρόνο 1:20΄:05΄΄  και πρώτη γυναίκα η Αρετή Αγγέλη με χρόνο 2:04΄:04΄΄. 

Η οργανωτική επιτροπή του 1st Vidra’s Trail θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την επιτυχή έκβαση του αγώνα στη συνεργασία και υποστήριξη, που παρείχαν δεκάδες φορείς και τέλος, 

ευχαριστεί τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους δρομείς που συμμετείχαν στο 1st Vidra’s Trail, ειδικά όσους ταξίδεψαν από μακρινές περιοχές της Ελλάδος  για να τρέξουν την διαδρομή, μια διαδρομή ιδιαίτερης ομορφιάς και τους υποσχόμαστε πως το Vidra’s Trail θα αποτελέσει θεσμό για την περιοχή μας στα επόμενα χρόνια, αναβαθμισμένο και ανανεωμένο ολοένα και περισσότερο. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ