Επικαιρότητα

Θλίψη και οδύνη για τα θύματα της πυρκαγιάς

Off

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Αττική κράτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων κατά τη συνεδρίαση του το βράδυ της Τετάρτης.

Με το κλίμα αρκετά φορτισμένο από την εθνική τραγωδία που ζει αυτές τις μέρες ολόκληρη η χώρα, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, εξέφρασε τη θλίψη και την οδύνη του για τις απώλειες δεκάδων ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει μια αποτίμηση των γεγονότων αλλά στην κατάλληλη στιγμή.

Παράλληλα ενημέρωσε το Σώμα για τις κινήσεις που έκανε ο Δήμος προκείμενου να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του, ενώ ζήτησε να υπάρξει μέσω της ΠΕΔ ένας πανηπειρωτικός συντονισμός.

Όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης εξέφρασαν κι αυτοί τη θλίψη τους αλλά και τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Ν. Γκόντας πρότεινε την πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρηματικού ποσού, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί ότι έχουν καλυφθεί οι ανάγκες στα είδη τροφίμων.

Στην… κακή ώρα απέδωσε το τραγικό αποτέλεσμα των πυρκαγιών ο Λ. Νάτσης, ενώ ο Αρ. Μπαρτζώκας σημείωσε πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσουν την υπόθεση.

Τέλος οι Δ. Τασιούλας και Β. Καφαράκης στάθηκαν στα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος που καθόρισαν ουσιαστικά τα τραγικά αποτελέσματα των φυσικών καταστροφών όπως οι πλημμύρες στη Μάνδρα και η πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ