Επικαιρότητα

Αναβολή για τα «Πορτρέτα Γυναικών» λόγω πένθους

Off

Μετά τα θλιβερά γεγονότα εξαιτίας των πυρκαγιών στην Αττική, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε την ματαίωση όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων με την συμμετοχή των μουσικών της συνόλων.

Έτσι δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης "Πορτρέτα Γυναικών" από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Στην επικοινωνία του δήμου Δωδώνης με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παράστασης στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Δελτία ελεύθερης εισόδου για την «Ηλέκτρα»

Στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 5 Αυγούστου μία από τις κορυφαίες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Πρόκειται για την "Ηλέκτρα" του Σοφοκλή την οποία παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ που οργανώνει ο Δήμος και το Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Οι θέσεις στο αρχαίο θέατρο, λόγω των εργασιών αναστήλωσης είναι περιορισμένες.

Για την διευκόλυνση τους, οι θεατές θα πρέπει να προμηθευτούν δελτίο ελεύθερης εισόδου.

Τα δελτία θα διανεμηθούν την Δευτέρα 30 Ιουλίου, στην είσοδο του Βυζαντινού Μουσείου Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ) από τις 10 το πρωί μέχρι στις 12 το μεσημέρι και από τις 17:30 μέχρι τις 20:30. 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου