Αθλητικά

Επιστροφή στη βάση για τον ΠΑΣ

Off

Με θετικές εντυπώσεις και κυρίως χωρίς απώλειες, λόγω τραυματισμών επέστρεψε χθες βράδυ από το Καρπενήσι η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι Γιαννιώτες στις δύο σχεδόν εβδομάδες που έμειναν στο αθλητικό κέντρο δούλεψαν σκληρά στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης και στην τακτική. 

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται στο τεχνικό επιτελείο από την διάθεση και το πώς αποτυπώνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο όσα τους ζητάνε, όμως όπως ανέφερε ο Γ. Πετράκης μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό, χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά, για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που ο ίδιος θέλει, για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Κι εμείς και ο Λεβαδειακός είμαστε πολύ κουρασμένοι από τις έντονες προπονήσεις. Με βάση την κατάσταση πιστεύω ότι η προσπάθεια ήταν καλή. Κερδίσαμε πράγματα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Τακτικά είχαμε πράγματα, αλλά χρειαζόμαστε και πάρα πολλά ακόμα. Δουλειά, μόνο δουλειά», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΣ αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, που βρήκε τον ΠΑΣ νικητή με 1-0 και σκόρερ τον Κόντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στα Γιάννενα, η αποστολή επέστρεψε με έναν περισσότερο, αφού στο Καρπενήσι προστέθηκε στην αποστολή ο Κριζμάν, που ανακοινώθηκε επισήμως την Πέμπτη.

Αντιθέτως, οι μοναδικοί που έχουν μείνει πίσω λόγω τραυματισμών είναι οι Παμλίδης και Λεό, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και δεν μπήκαν στον κανονικό ρυθμό των σκληρών προπονήσεων.

 

Υπομονή στα μεταγραφικά

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν ήταν χωρίς αιτία και δίχως σκοπό. Η συνεχής ανακίνηση του θέματος του Κόντε, μέσω δημοσιευμάτων, εκτιμάται ότι κάνουν γενικότερη ζημιά στην ομάδα ενώ αν και έχουν εμπιστοσύνη στον ισπανό φορ, που είναι σοβαρός και μετρημένος επαγγελματίας, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποπροσανατολιστεί από τις υποχρεώσεις του. Μέχρι στιγμής πάντως, επίσημη πρόταση για τη απόκτησή του δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, όμως το θέμα μπορεί να μείνει ανοιχτό μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και για την ΠΑΕ και για τον παίκτη, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στην ομάδα του ΠΑΣ για να είναι καλυμμένοι, θα προχωρήσουν σε μια ακόμη μεταγραφή ξένου επιθετικού.

 

Επιμένουν οι σέρβοι

Η αθλητική ιστοσελίδα που παρουσίασε πρώτη το θέμα του ενδιαφέροντος του Ερ. Αστέρα για τον Κόντε, επανήλθε χθες, με νέο της δημοσίευμα στο οποίο αναφέρει πως η μεταγραφή είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα γίνεται και αναφορά σε ένα ποσό των 600.000 ευρώ που δίνει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (σε δύο δόσεις) το οποίο βέβαια είναι αρκετά μακριά από τη ρήτρα των 900.000 ευρώ του συμβολαίου του ισπανού.

Ωστόσο, ένα πρόσωπο που φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, ανεξάρτητα από την τελική της κατάληξη είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πρώην παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και προπονητής πλέον στον Ερ. Αστέρα, που γνωρίζει τον Κόντε και τον έχει προτείνει στη διοίκηση της ομάδας του.

 

 

Ακόμη έξι φιλικά

Οι παίκτες της ομάδας θα έχουν διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα. Θα ακολουθήσουν έξι ακόμη φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας στα οποία ο Γ. Πετράκης θα καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που θα έχει μαζί του στο ρόστερ της νέας σεζόν. Στα αξιοσημείωτα πάντως, οι ελπιδοφόρες έως εντυπωσιακές εμφανίσεις των νέων παικτών, που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής, που άφησαν πολλές υποσχέσεις για τα μέλλον.

Το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών παιχνιδιών είναι το εξής:

4 Αυγούστου  

Παναιτωλικός-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

8 Αυγούστου  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Παναιτωλικός

11 Αυγούστου  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Παναχαϊκή

12 Αυγούστου  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Τρίκαλα

17 Αυγούστου  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΝΠΣ Βόλος

18 Αυγούστου  Άρης-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ