Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 05:33
Τελευταία Ενημέρωση: 16 Αυγούστου 2018
Επικαιρότητα

Σχολή Προπονητικής στο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων

Off

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων ανακοινώνει την εκ νέου έναρξη, για τρίτη φορά, σπουδών της Ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων».

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και του Β΄ κύκλου σπουδών της Ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων» του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων, εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης η έναρξη του Γ΄ κύκλου, με τις αιτήσεις των υποψηφίων σπουδαστών και σπουδαστριών να ξεκινούν μετά τις 16 Αυγούστου.

Η διοίκηση του ΙΕΚ σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών, υλοποιεί το πρόγραμμα σπουδών, σε όλες σχεδόν τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου από κοινού, να προσφέρουν ολοκληρωμένες σπουδές στους εκπαιδευόμενους, ώστε να αποκομίσουν τις μέγιστες δυνατές γνώσεις και τα αναγκαία εφόδια για να βγουν κατάλληλα προετοιμασμένοι μετέπειτα στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση στη Σχολή Προπονητών του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων είναι δωρεάν και οι απόφοιτοι της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων», μπορούν να αναλάβουν την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων, που ανήκουν σε συλλόγους ή είναι ανεξάρτητοι, με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τεχνικής στα συγκεκριμένα αθλήματα που ειδικεύονται. 

Η ειδικότητα, καθώς και το πρόγραμμα σπουδών είναι απόλυτα συμβατά με τα αντίστοιχα των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και οδηγεί στην απόκτηση πιστοποίησης και έκδοσης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε 8 διαφορετικές αθλητικές ειδικότητες.

Στο σύνδεσμο http://1iek-ioann.ioa. sch.gr/ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την ημερομηνία έναρξης και λήξης της υποβολής αιτήσεων εγγραφής, όπου θα ακολουθήσει διαδικασία επιλογής, για το τμήμα «Προπονητής Αθλημάτων», της Σχολής Προπονητικής του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων του υπουργείου Παιδείας, για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης. Πληροφορίες στη γραμματεία του Δ.ΙΕΚ, τέρμα Δωδώνης, τηλ.: 2651041319, email: grammateia@1iek-ioann.ioa.sch .gr 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου