Αθλητικά

Είδαν τις αδυναμίες της ΑΕΚ

Off

Σχεδόν πλήρης, με μοναδικές απουσίες τους Περιστερίδη και Παμλίδη, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είδε την Τετάρτη το βράδυ την αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Βίντι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ακτινογράφησε τα αδύνατα σημεία της αντιπάλου του ΠΑΣ. 

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι, όμως το δεδομένο ότι πρόκειται για αγώνα της 1ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με το ότι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κάτι καλό για τον ΠΑΣ. 

Οι Γιαννιώτες, αγωνιστικά, δεν είναι έτοιμοι, όπως και καμία ομάδα του πρωταθλήματος, αν και είναι δεδομένο, ότι η ΑΕΚ ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία της και βρίσκεται πιο κοντά στο επιθυμητό για την εποχή επίπεδο.

Ο ΠΑΣ από την άλλη έχοντας στη μεγαλύτερη περίοδο της προετοιμασίας του το σύνολο των παικτών του ρόστερ βρίσκεται σίγουρα σε καλύτερο επίπεδο από αυτό της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Την Τετάρτη, ο τεχνικός του ΠΑΣ πριν την προπόνηση μίλησε για αρκετή ώρα στους παίκτες του για την αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ και στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε παίκτες και σχήματα που έχει καταλήξει για να παίξει απέναντι στην ΑΕΚ.

Μία πιθανή 11άδα, χωρίς όμως τίποτε να αποκλείεται, θα έχει τους Βελλίδη, Αποστολόπουλο, Τσικάρσκι (ή Κακούμπα), Μιχαήλ, Σκόνδρα (ή Τζημόπουλο), Κάστρο, Λίλα, Νικολιά, Γιάκο, Κρίζμαν και Κόντε.

 

Σφυρίζει ο Σέζος

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σέζος του συνδέσμου Κιλκίς

που είχε διευθύνει πέρυσι τα παιχνίδια Παναιτωλικός – ΠΑΣ (1-0), Πανιώνιος – ΠΑΣ (0-1) και την αναμέτρηση του Περιστερίου μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα (0-0).

Βοηθοί του θα είναι οι Σάββας του συνδέσμου Σερρών και Δημακόπουλος του συνδέσμου Φλώρινας. Τέταρτος θα είναι ο Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας.

 

1100 διαρκείας μέχρι χθες

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική στο μεταξύ κρίνεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή χρονιά. Ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 1100 διαρκείας, πλησιάζοντας τον αντίστοιχο περσινό αριθμό, όμως στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι οι περσινές πωλήσεις θα ξεπεραστούν σίγουρα, αφού είναι αρκετοί οι παλαιοί κάτοχοι διαρκείας που δεν έχουν ακόμη ανανεώσει το εισιτήριό τους και έχουν ενημερώσει, ότι θα το πράξουν προσεχώς.

 Ρόλο από την άλλη έπαιξε και η κλήρωση του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΣ να δίνει εκτός έδρας τα τρία πρώτα παιχνίδια και να παρουσιάζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του και στους ανακαινισμένους «Ζωσιμάδες» το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου στην αναμέτρηση απέναντι στον Άρη.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ