Επικαιρότητα

Καλοκαιρινό ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου

Off

Πριν μπει ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως πήραν για τα καλά μπροστά οι μηχανές των ενδιαφερομένων για τις περιφερειακές εκλογές στην Ήπειρο.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος ανακοίνωσε χθες το πρωί την πρώτη λίστα των ονομάτων της Γραμματείας Οργανωτικού του προεκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια Ηπείρου, δίνοντας με γραπτή του δήλωση και μία απάντηση σε όσους θεωρούν ότι δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά με την γνωστοποίηση των ονομάτων αποδεικνύεται εμπράκτως ότι το εγχείρημα καθόδου στις περιφερειακές εκλογές δεν αποτελεί κενό γράμμα αλλά πραγματικότητα.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των ονομάτων της οργανωτικής επιτροπής, ο επικεφαλής της παράταξης, που σημειωτέον δεν έχει ακόμη αποκτήσει όνομα, δήλωσε μεταξύ άλλων χαρούμενος γιατί μέσα από τη διερευνητική διαδρομή των 16 μηνών στην Ήπειρο συναντήθηκε με άξια πρόσωπα από όλο το ιδεολογικό φάσμα των δημοκρατικών δυνάμεων, που αψηφώντας αντιξοότητες και προσωπικές πιέσεις είναι αποφασισμένα να παλέψουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για την Ήπειρο.

«Πρόσωπα που καλύπτουν όχι μόνο πολιτικά, αλλά ηλικιακά, εργασιακά και κοινωνικά όλους τους πολίτες της Περιφέρειας.

Στην Ήπειρο δεν αξίζει ούτε η μιζέρια, ούτε η στασιμότητα. Η ομάδα μου κι εγώ θα βρούμε τους ανθρώπους. Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το όραμα για να τα αλλάξουμε όλα. Για να δημιουργήσουμε την Ήπειρο που μας αξίζει. Και θα το πετύχουμε. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ριζόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες ο κ. Ριζόπουλος και η παράταξη θα λειτουργήσουν τα γραφεία της παράταξης σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι ευθύνες της γραμματείας θα είναι:

Η διεύρυνση της επιρροής της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης στην κοινωνία με κριτήρια επαγγελματικά, ηλικιακά και γεωγραφικά.

Η διαμόρφωση του προγράμματος όσο πιο αντιπροσωπευτικά γίνεται, σύμφωνα με το πλαίσιο της περιφερειακότητας το οποίο ο Σπύρος Ριζόπουλος έντονα παρουσιάζει και υποστηρίζει απερίφραστα σε όλες του τις δημόσιες παρεμβάσεις, προφορικές και γραπτές.

Η ανάληψη της εξέτασης των βιογραφικών για τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου.

Η συγκέντρωση των υπογραφών που θα συνοδεύσουν την επίσημη ίδρυση του νέου αυτοδιοικητικού φορέα.

 

Τα ονόματα

Αναλυτικά η πρώτη ομάδα της Γραμματείας Οργανωτικού προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές στην περιφέρεια Ηπείρου έχει ως εξής:

Βλέτσας Σάκης, Ιωάννινα

Βούλγαρης Σπύρος, Ιωάννινα

Θεοδωρή Βάσω, Ιωάννινα

Καλιαμούρη Μαρίνα, Ιωάννινα

Κοτζαμάνη Πόπη, Ιωάννινα

Νούσιας Κώστας, Ιωάννινα

Ντάλλας Γιάννης, Ιωάννινα

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (Ντίνος), Ιωάννινα

Παπαδόπουλος Μάνθος, Ιωάννινα

Ράρρα Στασινή, Ιωάννινα

Τριαντάφυλλος Σωτήρης, Ιωάννινα

Υφαντής Σπύρος, Ιωάννινα

Βασιλάκης Δημήτρης, Άρτα

Νάνος Στάθης, Άρτα

Παπασιώζος Κώστας, Άρτα

Σπύρου Κωνσταντίνος, Άρτα

Δήμος Δημήτρης, Πρέβεζα

Μότσιος Γιώργος, Πρέβεζα

Παπαϊωαννίδης Αλέξανδρος, Πρέβεζα

Πρέντζας Λάμπρος, Πρέβεζα

Γκαμπρέλας Δημήτρης, Θεσπρωτία

Κλήμης Δημήτρης, Θεσπρωτία

Νάσης Δημήτρης, Θεσπρωτία

Σοφίας Δονάτος, Θεσπρωτία

Νέτσος Αντώνης, Αθήνα / Χειμάρρα

Τσάπαλος Όμηρος, Αθήνα

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου