Αθλητικά

Κάλεσμα για τις Ακαδημίες του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Off

Για μία ακόμη χρονιά οι πύλες του Συλλόγου μπάσκετ ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανοίγουν για να υποδεχτούν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-16 ετών που αγαπάνε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του. Θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα τμήματα ανά ηλικιακή κατηγορία και υπό την εποπτεία προπονητών καθηγητών φυσικής αγωγής προπονητών του ΣΕΠΚ με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Εκτός από την σωστή εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, στόχος των ακαδημιών μας είναι η μεταβίβαση αξιών στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα τους/τις ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

Ο Σύλλογος ως τμήμα του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ πιστός και στο κοινωνικό του πρόσωπο, συνεχίζει να διατηρεί πολύ χαμηλή συνδρομή, με περαιτέρω έκπτωση στα αδέρφια, σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων και σε ανέργους.  Δώρο με κάθε εγγραφή προπονητικά ρούχα της ομάδας του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε κάθε νέο αθλητή και νέα αθλήτρια και δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν και οι εγγραφές συνεχίζονται. 

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου κ. Αναστασίου Δημήτρη στο τηλέφωνο 69737 82970.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ