Επικαιρότητα

Αλλαγή σελίδας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Off

Με την τελετή παράδοσης – παραλαβής που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων εισέρχεται και τυπικά στη νέα εποχή, μετά την απορρόφηση του ΤΕΙ Ηπείρου.

Η εξέλιξη αυτή συμπίπτει με την αλλαγή στην ηγεσία του Πανεπιστημίου, έπειτα από τις πρυτανικές εκλογές στις αρχές Καλοκαιριού και την ανάδειξη του Τριαντάφυλλου Αλμπάνη στο αξίωμα του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ταυτόχρονα, τη Δευτέρα ολοκληρώνεται και τυπικά η θητεία της απερχόμενης πρυτανικής αρχής με τον απερχόμενο πρύτανη Γ. Καψάλη να απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, τους φορείς και εκπροσώπους τους και τους πολίτες, να προσέλθουν στην εκδήλωση της Δευτέρας.

Σε αυτήν θα γίνει και ένας συνοπτικός απολογισμός του έργου της απερχόμενης πρυτανικής αρχής, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες ένας αναλυτικός απολογισμός θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και θα είναι διαθέσιμος σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη σημαντικότερη παρακαταθήκη της απερχόμενης πρυτανικής αρχής, ο κ. Καψάλης τόνισε πως σε προσωπικό επίπεδο αυτό που κρατά είναι η κοινή προσπάθεια με τα μέλη των πρυτανικών αρχών, της διοίκησης του Πανεπιστημίου και το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας, για ένα ακόμη καλύτερο πανεπιστήμιο.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου