Επικαιρότητα

Άρωμα εσωκομματικής κόντρας στη ΝΔ

Off

Άρωμα εσωκομματικής κόντρας με φόντο τις περιφερειακές εκλογές το 2019 αναδύεται τις τελευταίες ημέρες στη ΝΔ.

Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, με ανακοίνωσή της χτες, τονίζει ότι η υποψηφιότητα που στηρίζει για την Περιφέρεια είναι αυτήν του Αλ. Καχριμάνη, απαντώντας έτσι σε κινήσεις από τα μέλη της και μέλη του κόμματος από την Ήπειρο που περιελήφθησαν στην ανακοίνωση για την γραμματεία της παράταξης του Σπ. Ριζόπουλου, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Τα μέλη αυτά κλήθηκαν σε ακρόαση στην Αθήνα για χτες από τον Γραμματέα του κόμματος Λ. Αυγενάκη.

Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων τονίζει πως: «Για την Περιφέρεια Ηπείρου η απόφαση του κόμματος είναι σαφής και γνωστή. Στήριξη στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Καχριμάνη, ενός ικανού περιφερειάρχη και στελέχους της τοπικής κοινωνίας.

Είναι, επίσης, γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι ένα μικρό μέρος στελεχών του κόμματος, επικαλούμενοι τις κομματικές τους ιδιότητες, κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση στηρίζοντας άλλες επιλογές».

Οχτώ από τα 10 πρόσωπα που έλαβαν τώρα, επιστολή την Παρασκευή για ακρόαση από τον κ. Αυγενάκη, με δική τους ανακοίνωση, τονίζουν ότι δεν αλλάζουν τις θέσεις τους υπέρ του κ. Ριζόπουλου και απέστειλαν επιστολή σε «αντικατάσταση της προτεινόμενης συνάντησης» που εξηγούν τους λόγους για την επιλογή τους αυτήν.

Ο κ. Σπ. Ριζόπουλος τέλος, ανακοίνωσε χτες την ενίσχυση της γραμματείας Οργανωτικού με τον Κώστα Παπαγεωργίου, πρώην δήμαρχο Πρέβεζας (1999-2002) και τον Θωμά Πάντο, πρώην δήμαρχο Ηγουμενίτσας (1991-1998).

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου