Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 07:16
Τελευταία Ενημέρωση: 09 Οκτωβρίου 2018
Πολιτισμός

Εμβληματικά τραγούδια από τον Βασίλη Λέκκα

Off

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο του κύκλου του Μεγάλοι Ερμηνευτές, παρουσιάζει μια συναυλία – μουσικό οδοιπορικό, με τον Βασίλη Λέκκα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στις 9:30 το βράδυ στην αίθουσα "Βασ. Πυρσινέλλας"

Με άξονα τους μεγάλους κλασσικούς συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, και ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας παρουσιάζει μία σειρά μεγάλων τραγουδιών.

Εμβληματικά τραγούδια με λόγια των σπουδαίων Ελλήνων ποιητών βρίσκουν τον ιδανικό εκφραστή τους στο πρόσωπο του Βασίλη που μέσα από την μακρά θητεία του δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς αλλά και με τον δυναμικό λυρισμό που χαρακτηρίζει την ερμηνεία του, μεταφέρει την ένταση και τη συγκίνηση τραγουδιών που καθηλώνουν.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και σταθμοί σε άλλους σπουδαίους Έλληνες συνθέτες από την δισκογραφία του Βασίλη Λέκκα, με αγαπημένα γνωστά τραγούδια των Γιάννη Σπάθα, Γιώργου Τρανταλίδη και της Βάσως Αλαγιάννη καθώς και οι αναφορές στην μουσική παράδοση του τόπου μας.

Στο πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης ενώ συμμετέχουν ακόμα 2 μουσικοί (μπουζούκι, κιθάρα).

Γενική είσοδος: 12 €. Μειωμένο: 8 € ( Μαθητικό, Φοιτητικό, Ανέργων ΑμΕΑ, 65+ και εξώστης)

Εισιτήρια από το Ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και ηλεκτρονικά από την ticketservices.gr και τα Public.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ