Επικαιρότητα

Αυλαία προεκλογικού αγώνα από το Μπιζάνι

Off

Σε πολύ θερμό κλίμα συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη, υποψήφιοι στις εκλογές του 2014 και φίλοι της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της Δημοτικής Αρχής. Παράλληλα, επαναβεβαιώθηκε η βούληση των μελών και φίλων της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» να στηρίξουν την παράταξη στον αγώνα που θα δώσει στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου να συνεχίσει τη πορεία ολοκλήρωσης του σημαντικού της έργου σε όλο το Δήμο Ιωαννιτών. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις της παράταξης και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου ενώ στα τέλη Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση σε χώρο και χρόνο που θα καθοριστούν και θα γίνουν γνωστά σύντομα. «Συναντηθήκαμε απόψε όχι από ανάγκη και φυσικά όχι υπό την πίεση των εκλογών καθώς, όπως έχω πει ξανά, ως Δημοτική Αρχή ρίχνουμε όλο το βάρος μας στην εξέλιξη και ολοκλήρωση του έργου μας. Ο χρόνος για τις εκλογές είναι ακόμα μακρύς. Από την άλλη πλευρά είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να σφυρηλατούμε τις σχέσεις των μελών και φίλων της παράταξης μέσα από τέτοιες συναντήσεις στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης ενεργοποίησης της. Είναι μια προσωπική μου ανάγκη ως επικεφαλής της παράταξης να συνομιλήσω με όλα της τα μέλη», δήλωσε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

 

Στήριξη στη νεοφυή επιχειρηματικότητα

 

Την αμέριστη στήριξη του δήμου Ιωαννιτών απολαμβάνουν νέοι επιχειρηματίες που επιδιώκουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας μέσα από εταιρείες νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο δήμαρχος Θ. Μπέγκας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον πολυχώρο Δ. Χατζής, στην οποία ένα χρηματοδοτικό fund ενημέρωσε για την διάθεση και πρωτοβουλία αναζήτησης μικρών εταιρειών με κατεύθυνση στην καινοτομία, που αναζητούν χρηματοδότηση, για την ανάπτυξη των ιδεών τους.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος που έδωσε το παρών μαζί με τον αντιδήμαρχο προγραμματισμού και ανάπτυξης Θ. Μανταλόβα τόνισε πως η δημοτική αρχή με τα μέσα που διαθέτει και τα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι αρωγός στην προσπάθεια νεοφυών επιχειρήσεων, να σταθούν όρθιες σε ένα δύσκολο και ασταθές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου