Αθλητικά

Σοκ με Λέο στον ΠΑΣ!

Off

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να επιστρέψει σε κανονική αγωνιστική δράση ο Λέο, που σήμερα οδηγείται στο χειρουργείο από τον ιατρό της ομάδας κ. Ριστάνη. Ο γάλλος επιθετικός που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ  πριν από 10 ημέρες δε θα αποφύγει τελικά το νυστέρι, αφού οι αρχικές εκτιμήσεις δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο.

Ο νεαρός επιθετικός υπέστη υποτροπή στη θλάση με την οποία ήρθε στον ΠΑΣ το καλοκαίρι και η πορεία αποθεραπείας του, ουσιαστικά τον άφησε εκτός της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Φάνηκε όμως, ότι δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος αποθεραπείας για τη θλάση βαριάς μορφής την οποία είχε πάθει ενώ αγωνιζόταν στον Κισσαμικό.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων ιατρικό επιτελείο και παίκτης αποφάσισαν, ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η θλάση με δραστικό τρόπο, και ο καλύτερος είναι το χειρουργείο.

Ο Λέο θα χειρουργηθεί σήμερα στην Αθήνα, από τον ιατρό της ομάδας κ. Ριστάνη στο Metropolitan, και θα γίνει ο δεύτερος παίκτης της ομάδας, μετά τον Περιστερίδη, που τραυματίζεται σοβαρά τη φετινή χρονιά.

Η επιστροφή του σε χαλαρούς ρυθμούς προπόνησης αναμένεται ένα μήνα μετά το χειρουργείο και η σταδιακή αποθεραπεία υπολογίζεται, ότι θα κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο τέλος Ιανουαρίου.

 

Κανονικά οι Μιχαήλ, 

Αποστολόπουλος

Στον αντίποδα, ο Αλέξης Μιχαήλ και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις της ομάδας από αύριο έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχαν.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου