Αθλητικά

Τελικά, αλλαγές στο σχήμα

Off

Σοβαρότερος από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Μιχάλη Μπουκουβάλα στο χέρι, αφού οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα και θα χρειαστεί διάστημα τριών εβδομάδων για την αποθεραπεία.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος που ξεπέρασε το δικό του πρόβλημα τραυματισμού θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Επίσης ο Κλάους Αθανασιάδης αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα στο χέρι, με ένα σπασμένο δάχτυλο, όμως θα είναι στη διάθεση του Πετράκη στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Στη βάση τους επέστρεψαν οι Τσικάρσκι και Λίλα που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, με τον πρώτο να διεκδικεί με ίσες πιθανότητες θέση στο αρχικό σχήμα, μαζί με τον Κακούμπα.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν χθες χωρίς άλλα προβλήματα για τον Γ. Πετράκη.

 

Απαλλαγή για Χριστοβασίλη

Απαλλάχθηκε στο μεταξύ ο Γ. Χριστοβασίλης από την πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετώπιζε σε σχέση με τη διαμαρτυρία του προς τους διαιτητές μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η πειθαρχική επιτροπή μετά και την απολογία του προέδρου του ΠΑΣ ανακοίνωσε την απαλλαγή του από τις κατηγορίες.

 

Στην Εθνική Παίδων ο Τσέλιος

Ο Ανδρέας Τσέλιος της Κ15 στο μεταξύ κλήθηκε στην Εθνική Παίδων από τον προπονητή Θ. Ελευθεριάδη, για τις προπονήσεις στις 22-23 Οκτωβρίου και για το φιλικό με την Κ16 του Ολυμπιακού.

 

Διαμαρτύρονται 

οι φίλοι του Αγρινίου

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο μεταξύ να μην διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναιτωλικού προκάλεσε αντιδράσεις στους τελευταίους με τον οργανωμένο σύνδεσμό τους Warriors να εκδίδει ανακοίνωση κάνοντας λόγο για μία πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που τσουβαλιάζει όλους τους οπαδούς και οφείλεται στην περσινή κατάληψη των κερκίδων από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. 

«Δεν διαφέρει σε τίποτα δηλαδή από τις χουντικές αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης που εμείς τουλάχιστον σαν οπαδοί πολεμάμε όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πράξεις», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε μία ανακοίνωση που αποκρύπτει πάντως βασικά στοιχεία της περσινής περιόδου, όταν ως φιλοξενούμενοι ήρθαν στους Ζωσιμάδες στον πρώτο γύρο, αλλά ο Παναιτωλικός «κρύφτηκε» πίσω από την άρνηση της Αστυνομίας και δεν τήρησε τη συμφωνία να χορηγήσει εισιτήρια στον ΠΑΣ στο παιχνίδι του β’ γύρου.

 

Σφυρίζει «πρωτάρης» 

Η ΚΕΔ στο μεταξύ όρισε διαιτητή της αναμέτρησης του Σαββάτου τον Βασίλη Φωτιά του συνδέσμου Πέλλας που θα διευθύνει πρώτη φορά αγώνα στη Σούπερ Λίγκα με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Νικολακάκη στων συνδέσμων Ημαθίας και Ηρακλείου αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ