Αθλητικά

Μεγαλύτερος κίνδυνος η εσωστρέφεια

Off

Η παροιμία που λέει, ότι «ενός κακού μύρια έπονται», βρίσκει αυτή την περίοδο την εφαρμογή της στην μάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα μπορούσε βέβαια να υποστηρίξει κάποιος, ότι δε χρειάζεται η επαλήθευση από κάποια παροιμία για να αντιληφθεί κάποιος, ότι οι ήττες και οι κακές εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει έντονες τριβές μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων, ακόμη όμως και στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι δηλώσεις του Θ. Τζημόπουλου μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν ήταν τυχαίες, ειδικά στο σημείο που έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Η νοοτροπία και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, αυτό με τη Λαμία την Κυριακή, δεν είχε καμία αλλαγή, και όσα ακολούθησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων και τα τετ α τετ που είχαν ορισμένοι εξ αυτών με τον Γ. Πετράκη και με κάποιους παίκτες, δε φαίνεται, να βοήθησαν προς την εκτόνωση της κατάστασης.

Ένα από τα βασικά μυστικά της επιτυχίας του ΠΑΣ των προηγούμενων ετών ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι στο οποίο πλέον δεν αναφέρεται κανείς. Αυτό είναι ενδεικτικό ίσως του ότι οι ήττες έχουν φέρει γκρίνια στην ομάδα που περισσότερο ίσως και από τις κακές εμφανίσεις μπορεί να κινδυνέψει από την εσωστρέφεια.

Το κλειδί πάντως για την αλλαγή του κλίματος εξακολουθούν να το κρατούν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Όμως, κάθε παιχνίδι που περνά και κάθε βαθμός που χάνεται δε μπορεί να επιστρέψει, όσο κι αν ο Πετράκης επιμένει στη λογική, πως στο τέλος αποδίδεται το δίκαιο…

Κανένα δίκαιο δε μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΣ της Κυριακής, αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στα επόμενα παιχνίδια με αρχή το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λάρισα.

Μεγάλο ερωτηματικό είναι το βασικό σχήμα που θα παρουσιάσει ο Πετράκης, αφού οι περισσότεροι παίκτες, τους οποίους έχει εμπιστευθεί δεν τον έχουν δικαιώσει, αλλά από την άλλη, οι εκτεταμένες αλλαγές έχει αποδειχθεί, ότι δε βοηθούν τις ομάδες.

Σίγουρα απών θα είναι πάντως ο Βιδάλ, ενώ δύσκολα θα είναι σε θέση να βγάλει όλη την αναμέτρηση ο Νικολιάς, που θα συνεχίσει συντηρητικά, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως και να μην υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

 

Χωρίς φιλάθλους

 

Στο AEL FC Arena ο ΠΑΣ το Σάββατο θα είναι μόνος το0υ, όπως και πέρυσι, αφού οι γηπεδούχοι δε δίνουν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους από την αρχή της χρονιάς, τακτική που ακολουθεί και ο ΠΑΣ με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, όπως έγινε την Κυριακή με τη Λαμία, που δεσμεύθηκε να δώσει εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΣ στο παιχνίδι του β’ γύρου.

 

Νέες ημερομηνίες για το Κύπελλο

 

Η αναβολή της αναμέτρησης Κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΟΦ Ιεράπετρας (ως απόρροια της αλλαγής ημερομηνίας στο ντέρμπι πρωταθλήματος του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ) έμελλε να μεταθέσει τη διεξαγωγή μίας ολόκληρης αγωνιστικής στο δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Η 3η αγωνιστική των ομίλων θα διεξαχθεί πλέον το τριήμερο 18-20 Δεκεμβρίου αντί για τις 4-6/12, με τον ΠΑΣ να αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ