Επικαιρότητα

Δημοπρατούνται 13 νέες παιδικές χαρές

Off

Στη δημοπράτηση 13 νέων παιδικών χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα “ΦιλόΔημος ΙΙ” προχωρά ο Δήμος Ζίτσας με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Προμήθεια -Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 260.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός είναι ηλεκτρονικός με ανοιχτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής 13 υφιστάμενων Παιδικών Χαρών με την προμήθεια και τοποθέτηση παιχνιδιών, δαπέδων και λοιπού αστικού εξοπλισμού, στα πλαίσια βελτίωσης και αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου για το 2018. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στις παιδικές χαρές των ακόλουθων Τοπικών Κοινοτήτων: Άνω Λαψίστας, Ασφάκας, Βουτσαράς, Δεσποτικού, Ελεούσας, Καρίτσας, Κάτω Ζαλόγγου, Κάτω Λαψίστας, Αναργύρων, Κουρέντων, Λιγοψάς, Παλιουρής, Πρωτόπαππας.

 

Άλλα έργα

Αναδόχους για έργα υποδομής ανέδειξε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

 Συγκεκριμένα: 

•Για το έργο «Ανακαίνιση Πνευματικού Κέντρου Τ.Κ. Πετσαλίου», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Ανάδοχος, «Μαίανδρος Τεχνική και Εμπορική Α.Ε.».

•Για το έργο «Αξιοποίηση υδάτινου δυναμικού Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη Δήμου Ζίτσας», προϋπολογισμού 15.200ευρώ. Ανάδοχος, Ναπολέων Ζώτος.

•Για το έργο «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Ζωοδόχου και Τ.Κ. Πετραλώνων», προϋπολογισμού 102.500ευρώ. Ανάδοχος, Λάζαρος Βλάχος.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ