Επικαιρότητα

Γ. ΣΟΥΚΟΥΒΕΛΟΣ – «Επιστρέφει» στα δρώμενα του Δήμου Ζαγορίου

Off

Επικεφαλής του συνδυασμού «Ζαγόρι – Νέα Εποχή» ο πρώην δήμαρχος Τύμφης επί σειρά ετών Γ. Σουκουβέλος ανακοίνωσε χθες και επισήμως την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Ζαγορίου.

Ο Γ. Σουκουβέλος επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ζαγορίου, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος Τύμφης, με έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, χωρίς κομματικές παρωπίδες και αγκυλώσεις όπως ανέφερε, διεκδικώντας την ψήφο των δημοτών του Ζαγορίου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως η περιοχή έχει ανάγκη μία δημιουργική επανεκκίνηση και η παράταξη έχει ήδη καταρτίσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα, με προτάσεις που εφόσον εφαρμοστούν, θα καταστήσουν το Ζαγόρι, πρωταγωνιστή.

«Γνωρίζουμε, ότι ο στόχος είναι δύσκολος. Παρά τα βήματα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, μας περιμένουν μεγάλες προκλήσεις και χρειάζεται αποφασιστικότητα και αποτελεσματικές παρεμβάσεις στα κέντρα των αποφάσεων», σημείωσε αρχικά για να επικεντρωθεί στη συνέχεια σε επιμέρους τομείς στους οποίους θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα.

«Υπάρχουν οι δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης, που θα στηριχθεί στον ήπιο τουρισμό, στην αξιοποίηση των φυσικών πόρων, στην επανεργοποίηση κλάδων όπως της παραδοσιακής γεωργίας – κτηνοτροφίας και της δασοπονίας».

Απαντώντας και σε σχετικές ερωτήσεις για την δυνατότητα ευρύτερων συναινέσεων ο κ. Σουκουβέλος τόνισε πως αυτό αποτελεί μία διαρκή στόχευση και για τον ίδιο και μπορεί να γίνει και προεκλογικά αλλά και μέσα από το νέο δημοτικό συμβούλιο και τη σύνθεση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Στα αξιοσημείωτα πάντως της πρώτης τοποθέτησής του ως υποψήφιος δήμαρχος, ότι δεν άσκησε κριτική στην δημοτική αρχή Σπύρου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα τα δημοτικά συμβούλια εργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε άλλα πετυχαίνουν και σε άλλα όχι. Εμάς μας ενδιαφέρει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα για το Ζαγόρι και τη νέα εποχή του», σημείωσε ο κ. Σουκουβέλος.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ