Επικαιρότητα

Μπροστά σε δύσκολες επιλογές για τον Δήμο

Off

Σε προφανή δύσκολη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής στα Γιάννενα ενόψει των εκλογών στο δήμο Ιωαννιτών, αφού ήδη οι δύο παρατάξεις της δημοτικής αρχής σήμερα με τον Θ. Μπέγκα και η παράταξη του Μ. Ελισάφ έχουν υποστηρικτές στον κομματικό μηχανισμό.

Αν μάλιστα σε αυτήν την εικόνα προστεθούν και ενδεχόμενα όπως μία πιθανή τρίτη παράταξη με αναφορά στο χώρο (περίπτωση Β. Μασσαλά), αλλά και η εκκρεμότητα που υπάρχει σχετικά με την παράταξη που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται κατανοητό ότι δεν είναι μόνο η κεντροδεξιά που αντιμετωπίζει το πρόβλημα του πολυκερματισμού στο δήμο Ιωαννιτών.

Η μέχρι σήμερα στάση των τοπικών στελεχών του κόμματος ήταν πως επισήμως, πιθανότατα δεν θα δοθεί στήριξη σε καμία παράταξη.

Αυτό όμως μένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη και θα καθοριστεί από διάφορους παράγοντες. Η δυσκολία που υπάρχει πάντως είναι σαφής και ευδιάκριτη, με τον γραμματέα του κόμματος κ. Λάνταβο να τονίζει πως τα πράγματα είναι σίγουρα δύσκολα, αλλά αντίστοιχες καταστάσεις παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στα Γιάννενα κλιμάκιο με αρμοδιότητα τις εκλογές της αυτοδιοίκησης και επικεφαλής την Εύη Χριστοφιλοπούλου, που θα έχει συζητήσεις και συναντήσεις με τη Νομαρχιακή και τα στελέχη της.

«Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά τα ίδια βλέπουμε ότι γίνονται και αλλού. Το ΚΙΝ.ΑΛ στην αυτοδιοίκηση έχει πολλά στελέχη που θέλουν να προσφέρουν, ενώ το ενδιαφέρον αυτό δε σταματά μόνο στις εκλογές αλλά το παρατηρούμε και στους υποψήφιους για τις εθνικές εκλογές. Εισήγησή μας ήταν να μη δοθεί στήριξη, αλλά θα υπάρξουν συζητήσεις και αποφάσεις το επόμενο διάστημα», σημείωσε ο κ. Λάνταβος.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ