Αθλητικά

Αγωνιστική και… εξωαγωνιστική ετοιμότητα

Off

Το πήρε… απόφαση όπως φαίνεται η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο Γ. Χριστοβασίλης, να μην επιτρέψει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε βάρος του ΠΑΣ, με αποτελέσματα αγώνων να καθορίζονται από τη διαιτησία.

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ο πρόεδρος του ΠΑΣ επισκέφθηκε την ΚΕΔ και συναντήθηκε με τον επικεφαλής της κ. Περέιρα.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣ εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τη διαιτησία στους αγώνες του ΠΑΣ, αναφέρθηκε σε περιστατικά αλλά και σε «φαλτσοσφυρίγματα» στους αγώνες με Ξάνθη, Λάρισα και Ατρόμητο, ενώ παρέδωσε και οπτικό υλικό με τις επίμαχες φάσεις στις οποίες αδικήθηκε ο ΠΑΣ από τη διαιτησία.

Στην ΠΑΕ δεν τρέφουν πολλές ελπίδες ότι μπορεί η κατάσταση να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά θέλησαν περισσότερο με την κίνηση αυτή να στείλουν ένα μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν άλλη σφαγή…

Αυτή είναι η εξωαγωνιστική προετοιμασία, όμως το κύριο βάρος πέφτει στην προετοιμασία της ομάδας που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί με την τελευταία προπόνηση.

Από χθες ο Γ. Πετράκης έχει στη διάθεσή του και τον Μυστακίδη, που όμως θα είναι διαθέσιμος το πολύ για 20 λεπτά.

Αυτό σημαίνει ότι το επιθετικό δίδυμο εκτός απροόπτου θα απαρτίζεται από τους Αθανασιάδη και Παμλίδη.

Αλλαγές αναμένονται και στις άλλες γραμμές της ομάδας με τον Μπουκουβάλα να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Τσικάρσκι και της κακής απόδοσης του Κακούμπα, ενώ θέση στη μεσαία γραμμή αναμένεται να έχει στο βασικό σχήμα ο Νικολιάς και πιθανότατα και ο Γιάκος.

Ο Λίλα επέστρεψε στα Γιάννενα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας και έχει μοιρασμένες πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, με τον Σιόντη.

 

Διαιτητής ο Τζοβάρας

Η ΚΕΔ όρισε τον Γ. Τζοβάρα να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό με βοηθούς τους Σαμοΐλη  και Παλαμίδα

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου