Επικαιρότητα

Συνεργάστηκαν και στόλισαν τον δρόμο τους

Off

Από τη σύλληψη της ιδέας, μέχρι την υλοποίησή της και την κάλυψη της συνολικής δαπάνης, ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην προέκταση της Χαριλάου Τρικούπη φέρει τη σφραγίδα των ιδιοκτητών – επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο δρόμο.

Η προέκταση της Χ. Τρικούπη είναι ένας νευραλγικός οδικός άξονας στο κέντρο της πόλης, παράλληλα όμως οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν έχουν την τύχη και την ατυχία μαζί να βρίσκονται μεταξύ του νέου εμπορικού κέντρου και του παλιού εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης.

Παρόλα αυτά, η ιδιωτική πρωτοβουλία αποδείχθηκε σημαντική, για να δημιουργηθεί μία χριστουγεννιάτικη, εορταστική ατμόσφαιρα στην οδό, με τα δεκάδες στολισμένα και φωτισμένα δέντρα που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της.

Για να υλοποιηθεί η πρωτοβουλία όπως ανέφεραν ο Σπ. Γκιώκας και ο Κων. Λισγάρας χρειάστηκε η συνεργασία με το δήμο Ιωαννιτών κυρίως για να εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες για την απαγόρευση της στάθμευσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Αμφότεροι, εξέφρασαν ευχαριστίες προς τον αντιδήμαρχο Ν. Γκόλα, ευχήθηκαν η πρωτοβουλία τους να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός χαρούμενου κλίματος στην αγορά της πόλης, αλλά παράλληλα απηύθυναν έκκληση προς κάθε αρμόδια υπηρεσία, να εξετάσει τα προβλήματα και τα αιτήματα που οι ίδιοι έχουν υποβάλλει για τη βελτίωση των υποδομών.

Η προέκταση της Χαρ. Τρικούπη προτείνεται από τους επαγγελματίες να πεζοδρομηθεί, ώστε να συνδεθεί και με τους πεζόδρομους του νέου εμπορικού κέντρου και με τους πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου