Επικαιρότητα

Επί τάπητος το νέο Ασφαλιστικό

Off

Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος θα είναι προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που οργανώνει σήμερα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με θέμα την πορεία και τις προοπτικές του ασφαλιστικού συστήματος.

Εκτός από τον κ. Πετρόπουλο, στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης η Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Στέλλα Βρακά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην οδό Αραβαντινού (19.00) με τον πρόεδρο Ι. Μήτση να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό και ειδικότερα στους κλάδους των επαγγελματιών, τους οποίους αφορά άμεσα το νέο ασφαλιστικό, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, αλλά και να συμμετέχουν στη συζήτηση που θα ακολουθήσει την εισήγηση του κ. Πετρόπουλου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε συνοπτικά στην έγκριση του προϋπολογισμού για το 2019 επιμένοντας πως προτεραιότητα και στόχος της διοίκησης είναι η τόνωση της επιχειρηματικότητας, ενώ τέλος μετέφερε την πληροφορία ότι θα δοθεί παράταση ενός έτους μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 για την περίοδο ισχύος του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου