Επικαιρότητα

Καταστροφική και η σκέψη απώλειας βαθμών

Off

Αν η ομάδα του ΠΑΣ, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θέλουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό και στην απαξίωση, έπειτα από μία 10ετή σχεδόν συνεχή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα, μπορούν ή υποχρεούνται να κάνουν μία και μόνη κίνηση.

Να κερδίσουν σήμερα τον Πανιώνιο στου Ζωσιμάδες στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένας πρώτος γύρος που ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΣ να αγωνίζεται στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα σε βαθμολογικό επίπεδο, ούτε φυσικά στο επίπεδο της αγωνιστικότητας και των καλών εμφανίσεων.

Έχοντας κερδίσει μόλις 11 βαθμούς σε 13 αγώνες και με τις επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση να είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία ο ΠΑΣ καλείται να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το παρήγορο είναι ότι η εικόνα της ομάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι εμφανώς βελτιωμένη, ανεξάρτητα από το ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που όλοι περίμεναν.

Το σημερινό παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» είναι κομβικής σημασίας για τους Γιαννιώτες που με νίκη παίρνουν βαθιά ανάσα, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα το καμπανάκι του υποβιβασμού θα ηχήσει περισσότερο δυνατά από ποτέ.

Ο Γ. Πετράκης, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, κάτι που θα κάνει σήμερα πριν η ομάδα αναχωρήσει από το προπονητικό κέντρο για τους «Ζωσιμάδες». Ουσιαστικά πάντως έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην των τραυματιών Περιστερίδη, Λέο και Παπαΐωάννου και του τιμωρημένου Βελλίδη.

Η χθεσινή προπόνηση είχε ασκήσεις μεταφοράς μπάλας και δίτερμα.

 

Πιθανή ενδεκάδα

Σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση από τις προπονήσεις της εβδομάδας δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές εκτός της επιστροφής του Λίλα αντί του Σιόντη στη μεσαία γραμμή και του Νεόφυτου Μιχαήλ στα γκολπόστ αντί του τιμωρημένου Βελλίδη.

Έτσι, μία πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Νεόφυτο Μιχαήλ, Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Λίλα, Γιάκο, Νικολιά, Ξύδα, Αθανασιάδη και Κρίζμαν.

 

Έκκληση στους φιλάθλους

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων στο σημερινό παιχνίδι, προστατεύοντας όμως την ομάδα από την πιθανή τιμωρία της έδρας.

Η ΠΑΕ έχει τιμωρηθεί με τρία χρηματικά πρόστιμα, συνολικά με 26.500 ευρώ για τα παιχνίδια με Απόλλωνα, Παναιτωλικό και ΟΦΗ, ενώ η αυστηροποίηση των ποινών και του πειθαρχικού κώδικα μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε τιμωρία της έδρας σε πιθανή υποτροπή.

Ακολουθούν με την έναρξη του β΄γύρου τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Απόλλωνα εντός έδρας και μετά την έξοδο στο «Βικελίδης» τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο επίσης στους «Ζωσιμάδες».

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ