Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 07:28
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτωβρίου 2014
Επικαιρότητα

Ζητούν ασφαλή λύση για τη μεταφορά των μαθητών

Off

Ένα βήμα πιο πέρα από την έκφραση της διαμαρτυρίας τους προχώρησαν χθες οι μαθητές, οι γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Κουτσελιού, κρατώντας κλειστό το σχολείο και ζητώντας από την Περιφέρεια Ηπείρου και το Αστικό ΚΤΕΛ να βρουν από κοινού λύση για την ασφαλή και αξιοπρεπή μεταφορά των μαθητών από διάφορες Τοπικές Ενότητες.
Το σχολείο παρέμεινε κλειστό χθες και ενδεχομένως το ίδιο να γίνει και σήμερα, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εάν δε βρεθεί λύση, τονίζοντας πως έχουν εμπιστοσύνη στην ευαισθησία της Περιφέρειας Ηπείρου και προσωπικά του κ. Καχριμάνη, ότι θα εξετάσει το ζήτημα με προσοχή και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις που απαιτούνται για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών με mini bus και όχι με τα ειδικά μαθητικά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ.
Για τις κινητοποιήσεις αυτής της μορφής ενδεχομένως και για άλλες που θα ακολουθήσουν εάν δε βρεθεί λύση, έχουν συνυπογράψει 60 γονείς και κηδεμόνες μαθητών.
«Είναι αδιανόητο να γίνεται η μεταφορά των 25 μαθητών από διάφορα χωριά και τριών τριδύμων 5,5 ετών από τα Σερβιανά με αυτές τις συνθήκες. Καλούμε τον κ. Καχριμάνη να βρει άμεσα λύση με το ΚΤΕΛ και τον πρόεδρο του Αστικού κ. Μουστακλή να έρθει να συζητήσει μαζί μας και όχι να μιλά μόνο στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα», σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων.
Στη χθεσινή κινητοποίηση παρόντα ήταν και μέλη της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» με τον περιφ. σύμβουλο Κ. Μπασιούκα να κάνει λόγο για κατάσταση απόλυτου παραλογισμού επιρρίπτοντας εξίσου τις ευθύνες στη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ και στην Περιφέρεια Ηπείρου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου