Επικαιρότητα

Φωτεινά φαναράκια και ευχές για τα Χριστούγεννα

Off

Με τα δεκάδες φαναράκια που φώτισαν αργά  το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων τον ουρανό της Πρέβεζας  συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Πρέβεζας.

Η Νύχτα των Ευχών που πραγματοποιήθηκε  στο  Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς διοργανώθηκε από τον Δήμο Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και  τον Σύλλογο Εστιατόρων  και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας .

Την γιορτή της παραμονής των Χριστουγέννων  πλαισίωσαν μουσικά ο ταλαντούχος μουσικός Γιώργος  Ζιώρης και η μπάντα του  με αγαπημένα  ελληνικά και ξένα τραγούδια. 

Η   Νύχτα των Ευχών ήταν το αποκορύφωμα μια γιορτινής μέρας που ξεκίνησε στις 11.30 το μεσημέρι με την γιορτή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας όπου κληρώθηκαν 100 και πλέον δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης. 

Στην σκηνή ανέβηκε επίσης το νεανικό συγκρότημα Κρόταλα από την Άρτα ενώ  η Φιλαρμονική Ορφέας έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. 

Τις ευχές του προς όλους  για καλά Χριστούγεννα έστειλε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος  τόνισε ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές ο Δήμος κάνει ό,τι μπορεί  για να προσφέρει δωρεάν δράσεις σε μικρούς και μεγάλους  και να τους χαρίσει γιορτινές στιγμές  αγάπης, αλληλεγγύης   και θαλπωρής. 

 

Σήμερα

Δύο εξαιρετικοί μουσικοί  ο Δημήτρης Παπαγγελίδης (κλασσική κιθάρα) και η Μαριλίζα Παπαδούρη- Παπαγγελίδη (βιολοντσέλο) σήμερα (στις 12.30 και στις 18.00) θα συναντηθούν με το κοινό στην σκηνή του Χωριού της Χαράς στην Πρέβεζα και θα  παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα  άκρως γιορτινό που ξεκινά από τα Χριστούγεννα των κλασσικών συνθετών, μας ταξιδεύει σε Ευρώπη, Αμερική αλλά και στην γιορτινή Ελλάδα.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου